HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese Merheba size harika bir hikaye anlatacağım
Dipnot:Bu olay benim basımdan geçen bir olaydır
O gün yeni bir kız taşınmıştı sokağa o gelince kalbim durdu damarlarımdaki kan gitmez gibi oldu sersemleşti arkadaşımın sevgilisi onla iyi anlaştı kaynaştı ben belki çıkabilirim sefasından arkadaşımlan daha cok takılmaya başladım o tabikide sevgisiyle geziyodu o da arada bir kızı cağırıp gezerdik hic bana takmazdı bile adın ne diye sorardım bana ya sanane yada "seni ilgilendiren bir konumu" derdi bende susardım kendisi cok bencildi birde bunun kardesi vardı onunla gayet iyi anlasıyordum o okadar iyidiki beni ne tersliyodu nede kötü kelime kullanıyodu ablasının adını öğrendim yine bir gün okula giderken baktım bizim sınıfta onunla anlaşmayı denedim olmadı aradan aylar geçti onun yanından geçince o etkilensin diye arkadaslarıma ya vurur yada incirtirdim aylar yıllar geçti hic bir arkadasım yoktu ama onunla da cıkmaya baslamıstım ve ondan baska bir sey düsünmüyodum aylar yıllar geçti onlan mesajlastık
mesajımız böle geçtik
Ben:Her zamanki yerde
O:Tamam canım
o gün dısarıya cıktıgım zaman onu gördüm sessizce takip ediyordum baktım çılgınca bir araba geliyor kornaya basıyor ama o duymuyor cok az kalmıstı ben hızlıca kostum kızı ittim araba bana carptı bayıldım hafif yaralar vardı o gelmemisti bile ama arkadaslarım düvdüğüm incittiü,m arkadaslarım benimle konusmadıgını sandıgım kisiler gelmisti o gün 2 şey anladım bır kız sadece kendini düsünür 2.sevgilim arkadaslarımdan asla önemli degil
Siz Siz Olun arkadaşlarınız yerine sevgilinizi secmeyin o gelip gecicidir ama arkadaslar sonsuza denk kalır..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)