-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Mercuresoft rezilligi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByTayfun63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 375
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bankaya parayı yatırdık 6 saatten fazla oldu cevap yok birşey yok sürekli ödemebildirimi yapmamız isteniyor yapıyoruz sonra sipariş verin diyor veriyoruz 1 saat icinde teslim alacaksınız diyor sonra 1 dolunca ticket atıyorum yeniden ödeme bildirimi yapmamız isteniyor bu islem sürekli böylesürüyorrr

SİZDEN RİCAM SAKIN KANMAYIN BÖYLE KİŞİLERE BEN ALDIM SİZ ALMAYIN BASKALARINI KANDIRMASINLAR DİYE 155@egm.gov.tr BURAYA BİR ARKADASIN ÜZERİNE BAŞVURU YAPACAM GEREKEN İSLEMLERE BASLIYORUM

TURKMOO DAN İSTEDİGİM BÖYLE İNSANLARIN KONULARINI TAMAMIYLA SİLMEK BİZLERİ KANDIRIYORLAR SİZDE GÖZ YUMMAYIN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNN

ArkadasıM O Sunucuyu Tek Sen Almiorsun 1 Seferde Direk Vericek Die Birsey Yq.

Firmalar Cok Yogun Oluor.. Beklemez Zorundasin.. Onlarda Sana Keyfinden VermemezlikYapmior..
2 Gun gecer Ama gene verir Servereni. Suan Kaç Kisiye server kuruodur Belli deil..

Konu Kilit. Lutfen.

Erayy Belli Sen Mercuresoftun Fake Hesabısın Yöneticilerden Arkadaşın Ve Mercuresoftun İp Numaralarını Bakılmasını Aynıysa Banlamasını İstiyorum

Arkadaşım Sorun Yok 2 gün isterse teslim etmesin oke
Ama Sorun Burada Sana Hiçbirşey Demiyorlar
Sen Msnde Para Yolamadan Önce 30 dakika da Teslimat demesini biliyorlar ama
En Azından Artık Desinlerki Serverinizi Bugun Bu Saatte teslim edecegiz tamam diyelim ticketlerimizi kapatıyorlar böyle olmaz ama Ben Herkesi Uyarmak İstedim

Hyr Ben Eray DEİLİM Eray Die Bir Arkadasın. Turkmmo Hesabı Bu..
Ben Erkut PrivateBilisim Den.. mt2destek@privatebilisim.com Da Duruorum..

Sana Kimse Vermemezlik Yapma. MercureSoft Taninan Bir Firma..
Sen Tanınmayan Firmalari Arasdir.. 2 Gun Geçer Ama gene verir Sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri