HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KaRaY1LaN İsmLi SuRa çarımı satıorum.çar kırmızı bayrakta ztn biln bilir.kralyetinn efsunlarını söliyim:
kılıç sav %30
bıçak sav %30
beden blok %30
büyü saw %30
3000 hp
ninja savunma %30
sura savunma %30
bazıları kralyette zeka arıor olabilir ama bnce kralyettte eka ya pek grk yok olunca savunma baya düşüor.Bu çarı 2 edite satıcam.Almak iteyenler ve ciddi olanlar bana cvp yazsın.Çar FuLL p ve büyülü silahtır.RioDaJerio isimli 20 lwl loncası wardır.lonca sewiye ortlaması 92...herhangi bir şekilde hırsılık yapmadım.bikaç iftira oldu ama kesinlikle asılsız.herkese iyi oyunLar...:ka19:
kılıç sav %30
bıçak sav %30
beden blok %30
büyü saw %30
3000 hp
ninja savunma %30
sura savunma %30
bazıları kralyette zeka arıor olabilir ama bnce kralyettte eka ya pek grk yok olunca savunma baya düşüor.Bu çarı 2 edite satıcam.Almak iteyenler ve ciddi olanlar bana cvp yazsın.Çar FuLL p ve büyülü silahtır.RioDaJerio isimli 20 lwl loncası wardır.lonca sewiye ortlaması 92...herhangi bir şekilde hırsılık yapmadım.bikaç iftira oldu ama kesinlikle asılsız.herkese iyi oyunLar...:ka19: