kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

66 lvl savaç satlktr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 439

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herkeze merhabalar arkadaşlar evet itemli 66 lvl alestada jinno krallığında bedensel savaşçı satıyorum. Ankaradayım ankarada oturup almak isteyenler olabilir görüşebiliriz. Diğer şehirlerde olan arkadaşlarla isede kart yolu ile veya posta yolu ilede halledebiliriz. İtemleri şimdi burda sayamıycam ama genel olarak bahsetmek istiyorum chardan. Öfke,hava kılıcı ve kılıç çevirme (m2) master durumdadır. Diğer skilli hamle olma yolundadır. Stat puanlarında ise str ve hp full şuanda ise dex e yani savunmaya vermiş bulunmaktayım. statlar ve skillerin dağılımı iyi olduğunu düşünüyorum çünkü boş yere basılmış 1 puan yok. Savaşçım kırmızı bandanalı. Atım 21 lvl ve atın 3 skillde açık. 10 adet örümcek zindanı 2. kat için bilet var yani geçiş bileti. Ayrıca sitede daha 23 ejder param daha var ayriyetten ise 602 ejder marka puanım bulunmaktadır. Oyunda 4.5m yang var kısacası bu kadar. Almak isteyen arkadaşlara burdan söylemek istedim ama ciddi ve bu konu ile ilgilenen arkadaşları bekliyorum. bana ulaşmak için satilik_savasci@windowslive.com bu adresten msn yolu ile görüşebiliriz diğer konuları herkeze iyi günler dilerim lütfen adresi ekleyerek konuşalım forumda üzerinden bağlantı kurmayalım. İyi günler....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri