Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Komut Menusu V5 Temalı Versiyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SekiL01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 704

SekiL01

Level 6
TM Üye
Konular
227
Reaksiyon Skoru
66
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Komut Menusunun Temalı Yenı Versıyonu Cıkardım Çok Uğraştım Ama Değdi İnşallah Beyenirsiniz...

Yeni Versiyonu Çıkmıştır !

Özellikleri:
1-Oyun Ayarları Kısmında Birsürü Ayarlar Vardır Silahın Yönu Hızları Radar Nagıvasyon Vs.
2-Cs Eklentileri Kısmında Script Ve Cfg Ler Vardır Aşagıdaki Resimde Görüldügü Gibi Hepsi Çalışıyor Bazıları Tusa Basıp Calısıyor Calısmadı Demeyın Cfg Bakarsınız Icıne.
3-Performans Bölümünde FPS Arttırıcı Hd Görüntü Vs Yüksek Ayarlar Var İndirin Deneyni Görün
4-Müzik Çalar Bölümünde İstediğiniz Muzik Varsa Dosyalar/mp3 İçine İsmini Değiştirerek Atın Şöyle 1.mp3 Şeklinde Olcak Örnek Müzik Koydum Sonra Menuden Gelın Tıklayın Açılsın Şarkı Ateş Etsenız Bıle Olsenız Bıle Çalar
5-Bot Kontrol Bolumu Var Biliyorsunuz Bot_kil Vs.
6-Mikrofon Var En Güzel Ozelliklerinden Biri Menuden Gelıyorsunuz Mıcrofon Ac Dıyorsunuz Ve Sız Kapatana Kadar Acık Kalıyor Mıkrofon Oyun Oynarken Konusun.
7-Resim Çekme Bolumude Güzel Oraya 2 Tane Yeni Ozellik Ekledim Bitanesi Bind Hemen Foto Çekmek İçin Ordakı Bınd Ataya Tıklayın Sonra Sonra Cekmek İstediğiniz Yere Gelin Entera Basın Ve Bitti Resımler cstrike Klasorune Gider
8-Video Bolumu Ordan Secersınız Vıdeo Baslat Vs Video Kaydı Baslar Yurutebılırsınız Vs.
9-Amxx Menusu Var Admınler Icındır Hemen Kolayca Sw De Birtakım Seylerı Yapabılırsınız vs.
10-Renklı Yazı Olunce Ordan Secın Istedıgınınz Yazıyı Hemen Karsıdakılerıne Renklı Olarak Admın Yazmıs Gıbı Yazı Gıder
11- Çıkıs Menusu Konsoldan Veya Anamenuye Gitmeden Hemence Cıkış Reconnect Vs Yapabılırsınız
12-En Onemlı Ozellıklerınden Bırı Menunun Seffaf Olması ;)
13-Bunları Yaparken Çok Urastım Bu Komut Menusunu Benden İzinsiz Alıp Degıstırıp Baskalarına Dagıtıp Yada Satan Forumlarda Kaynak Gösterip Koymayan Rar Sıfresı Olur Hakkımı Helal Etmiyorum !

Sık Sorulan Sorular:

Yüklenimi
-Zipin İçinden Çıkan Dosyaları Cstrike Ye At Bukadar

Menu Nasıl Calısacak
-Oyuna Girin H ye Basın Açılır

Acilmadı Yalancı :@
-Konsola Gel bind h +commandmenu Yaz Olur

Resim:

p8ug8.jpg

29qb5tc.jpg

2s81h1h.jpg

Yeni Versiyon

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri