Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Adventure ELİTECHEATERS EN YENI SURUMU [-Virus TotaLLi-]

• Konuyu başlatan lomerl
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 974

lomerl

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
135
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
Başarım Puanı
102
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 4 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

SONUNA KADAR OKUMAZSAN BİRŞEY ANLAMAZSIN VE RICAEDIYORUM (ALLAH) İÇİN SONUNA KADAR OKUYUN

Metin2 Adventure Hack l ---> StaticEnemy Metin2forum
Öncelikle Merhaba Bu Forumda Yeniyim Bu Forumu tanımaya çalışıyorum eminim güzel bir forumdur iyi vakit geçirebileceğimi düşünüyorum.. Bazı Kişiler Adventure hackin içine virüs koyuyor ve bunun içinde virüs var fakat hackshieldi by pas ediyomuşta metin2yi bloklayıp onu bunu yapıyomuşta hepsi yalan =) Bugun Bu hackin sahibinin sitesine girdim site: elitecheaters.com/ buradan hilenin son versiyonuna baktım ve szin için upload ettim direk link vericektim ama upload sitelerinden hileyi kaldırmışlar..neyse konuya geçelim

Metin2 Adventure Hack özellikleri

1.Speed Move
2.Speed Attack
3.1 Hit
4.Speed Attack
5.Speed Move
6.Combo Hack
7.Range Attack
8.Mod Attack
9.1 Hit Attack
10.No Fog
11.Zoom Hack

WİNDOWS 7 VE VİSTA KULLANANLAR HİLEYİ AÇMAK İÇİN :

Windows Wista 7 kullananlar çok sorunlu bir windows sürümüdür şahsen 2 gün önce kullanıyordum direk değiştirdim hata üstüne hata çözümü hileye sağ tuş tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeleri lazım böyle yapmazlarsa hile malesef açılmaz arkadaslar

Bu Hile 16/32 Bit İçin yapılmıştır..

DOWNLOAD : rum.rar

VIRUS TOTAL : a88427d4191714bd3a4fc7eaa40267 817c1f6fc98dc93d9f0-1301353460

RAR ŞİFRESİ : metin2forum

la ne ara yükledinde ne ara sldin mk ♥

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri