- Konular
- 135
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 102
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
SONUNA KADAR OKUMAZSAN BİRŞEY ANLAMAZSIN VE RICAEDIYORUM (ALLAH) İÇİN SONUNA KADAR OKUYUN
Metin2 Adventure Hack l ---> StaticEnemy Metin2forum
Öncelikle Merhaba Bu Forumda Yeniyim Bu Forumu tanımaya çalışıyorum eminim güzel bir forumdur iyi vakit geçirebileceğimi düşünüyorum.. Bazı Kişiler Adventure hackin içine virüs koyuyor ve bunun içinde virüs var fakat hackshieldi by pas ediyomuşta metin2yi bloklayıp onu bunu yapıyomuşta hepsi yalan =) Bugun Bu hackin sahibinin sitesine girdim site: elitecheaters.com/ buradan hilenin son versiyonuna baktım ve szin için upload ettim direk link vericektim ama upload sitelerinden hileyi kaldırmışlar..neyse konuya geçelim
Metin2 Adventure Hack özellikleri
1.Speed Move
2.Speed Attack
3.1 Hit
4.Speed Attack
5.Speed Move
6.Combo Hack
7.Range Attack
8.Mod Attack
9.1 Hit Attack
10.No Fog
11.Zoom Hack
WİNDOWS 7 VE VİSTA KULLANANLAR HİLEYİ AÇMAK İÇİN :
Windows Wista 7 kullananlar çok sorunlu bir windows sürümüdür şahsen 2 gün önce kullanıyordum direk değiştirdim hata üstüne hata çözümü hileye sağ tuş tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeleri lazım böyle yapmazlarsa hile malesef açılmaz arkadaslar
Bu Hile 16/32 Bit İçin yapılmıştır..
DOWNLOAD :
VIRUS TOTAL :
RAR ŞİFRESİ : metin2forum
Metin2 Adventure Hack l ---> StaticEnemy Metin2forum
Öncelikle Merhaba Bu Forumda Yeniyim Bu Forumu tanımaya çalışıyorum eminim güzel bir forumdur iyi vakit geçirebileceğimi düşünüyorum.. Bazı Kişiler Adventure hackin içine virüs koyuyor ve bunun içinde virüs var fakat hackshieldi by pas ediyomuşta metin2yi bloklayıp onu bunu yapıyomuşta hepsi yalan =) Bugun Bu hackin sahibinin sitesine girdim site: elitecheaters.com/ buradan hilenin son versiyonuna baktım ve szin için upload ettim direk link vericektim ama upload sitelerinden hileyi kaldırmışlar..neyse konuya geçelim
Metin2 Adventure Hack özellikleri
1.Speed Move
2.Speed Attack
3.1 Hit
4.Speed Attack
5.Speed Move
6.Combo Hack
7.Range Attack
8.Mod Attack
9.1 Hit Attack
10.No Fog
11.Zoom Hack
WİNDOWS 7 VE VİSTA KULLANANLAR HİLEYİ AÇMAK İÇİN :
Windows Wista 7 kullananlar çok sorunlu bir windows sürümüdür şahsen 2 gün önce kullanıyordum direk değiştirdim hata üstüne hata çözümü hileye sağ tuş tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeleri lazım böyle yapmazlarsa hile malesef açılmaz arkadaslar
Bu Hile 16/32 Bit İçin yapılmıştır..
DOWNLOAD :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
rum.rarVIRUS TOTAL :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
a88427d4191714bd3a4fc7eaa40267 817c1f6fc98dc93d9f0-1301353460RAR ŞİFRESİ : metin2forum
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 46
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
la ne ara yükledinde ne ara sldin mk ♥
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 50
- TM Yaşı
- 15 Yıl 26 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
dsfgsdgh
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)