- Konular
- 273
- Reaksiyon Skoru
- 201
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler Ben bir ortak arıyorum ve ortaklık şartları şunlardır.
1.) Para Kascak Ve Exp Kasıcak
2.) Gerektiğinde Rank Kasıcak ( Sandsea Gibi Ranklar )
3.) 3. Ve En Önemlisi Asla Bir Adilik Yapmıyacak ( İtemleri Silmek Veya Charı Calmak ) Ve Asla Bir Üyeye Küfür Edilmeyecek.
Bunu Bu Forumda Tanınmış Kişiler İçin Açtım Bu Konuyu Cunki Güvenimin %100 Olması Lazım.
Dediğim Gibi 3. Madde Çok Önemli Zaten Charı Calmak Veya İtemleri Silmek Saçma Olur Cunki Char Bir Nevi Ortagımın Olacak Ben Ara Ara Giricem Nerdeyse Charda O Olacak
Char Pagem . :
Herkeze İyi Oyunlar.
Yada Takas Edicem Ama Dragonlord ŞART ( Takas İçin Şart )
1.) Para Kascak Ve Exp Kasıcak
2.) Gerektiğinde Rank Kasıcak ( Sandsea Gibi Ranklar )
3.) 3. Ve En Önemlisi Asla Bir Adilik Yapmıyacak ( İtemleri Silmek Veya Charı Calmak ) Ve Asla Bir Üyeye Küfür Edilmeyecek.
Bunu Bu Forumda Tanınmış Kişiler İçin Açtım Bu Konuyu Cunki Güvenimin %100 Olması Lazım.
Dediğim Gibi 3. Madde Çok Önemli Zaten Charı Calmak Veya İtemleri Silmek Saçma Olur Cunki Char Bir Nevi Ortagımın Olacak Ben Ara Ara Giricem Nerdeyse Charda O Olacak
Char Pagem . :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Herkeze İyi Oyunlar.
Yada Takas Edicem Ama Dragonlord ŞART ( Takas İçin Şart )
Son düzenleme:
- Konular
- 51
- Online süresi
- 5h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 105
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 130
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
1. madde bütün işi bozuyor sana söyliyim
Yanlış alama ben ortak olmiyicam ama o maddeyi kaldırmazsan ortak bulma ihtimalin %0, bilemedin %0.1
Yanlış alama ben ortak olmiyicam ama o maddeyi kaldırmazsan ortak bulma ihtimalin %0, bilemedin %0.1- Katılım
- 7 Ağu 2010
- Konular
- 131
- Online süresi
- 58m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 49
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Beyler Ben bir ortak arıyorum ve ortaklık şartları şunlardır.
1.) Dragonlord Alabilecek Birisi ( Zaten Ortaklık Bu Yüzden İstiyorum.)
2.) Para Kascak Ve Exp Kasıcak
3.) Gerektiğinde Rank Kasıcak ( Sandsea Gibi Ranklar )
4.) 4. Ve En Önemlisi Asla Bir Adilik Yapmıyacak ( İtemleri Silmek Veya Charı Calmak ) Ve Asla Bir Üyeye Küfür Edilmeyecek.
Dediğim Gibi 4. Madde Çok Önemli Zaten Charı Calmak Veya İtemleri Silmek Saçma Olur Cunki Char Bir Nevi Ortagımın Olacak Ben Ara Ara Giricem Nerdeyse Charda O Olacak
Char Pagem . :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Herkeze İyi Oyunlar.
Sen ortakmı arıyorsun yoksa bir sazanmı ?
bir kere ortaklık bu yazdıklarına denilmez şu sözü unutma 2 kişinin bildiği sır değildir yani bu demek oluyorki 1 çarı 2 kişi kullanamaz ortaklık olmaz.
Tabi sende kendine göre haklısın seninde bir amacın var ama arkadasın söylediği gibi öyle ortak bulma ihtimalin%0 bulursan bizede söle

- Konular
- 230
- Reaksiyon Skoru
- 193
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -52
- DevLira
- 0
Banada söyle chara chronomancer alacak ortak lazım xD
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)