bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Hamachi Server Kurulumu Videolu Anlatım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralmodes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 599

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Meraba Arkadaşlar. İlk Olarak Dosyalarımızın tam olması gerek.
Gerekli Dosyalar:
1)700 MB lik Dosya
2)Portmap
3)Navicat
4)Virtual PC (İşletim Sisteminize göre bit değişebilir 32 yada 64bit olarak)
5)Hamachi Tabiki :)

İlk Önce 700 MB lik Dosya İçindeki Ayarları Yapıyoruz. Sonra Virtual PC Açıyoruz Bi süre Bekledikten Sonra Login'e root Şifreye mcnccçcom yazıyoruz.
Login:root
Password:mcnccçcom ( Şifre olduğu için ekranda gözükmeyecektir siz yazmanıza bakın)
Giriş yaptık.Şimdi gelen boşluğa sysınstall yazıyoruz.10 a yakın seçenek gelicektir ordan Congfigure>Networking>Interfaces.. Gelen seçeneklere no diyin ve 2 defa ileri gidin orada ip yazılıcak eyr vardır oraya hamacideki ip nizi yazın.Bir sonraki değil ondan sonraki bölüme ise ip mizi yazıyoruz ama sonunu .100 olarak. Ondan sonra 255.255.255.0 yazan yere geliyoruz orayı 255.0.0.0 olarak değiştiriyoruz ( orada 255ç0ç0ç0 yazmanız gerekir)En alttaki boşluğa gelelim orayı boş bırakıyoruz ve yes diyoruz.Gelen seçeneğe de yes demelisiniz. Şimdi ilk bölüm gelene kadar Esc Tuşuna basın #mcncc: yazan yere .etc.rcçd.netıf restart yazın.Orada
/etc/rc.d/netif restart olarak görnecektir. Enter e basın. Şimdi 5 saniye bekleyin ve ıfconfıg yazın orada ifconfig olarak görünecektir.Enter e absın biraz bekledikten sonra reboot yazın giriş yapın ve Navicat ı açını Girişinizi yapın ve ip nizi .100 olarak yazın. Tekrar Virtual PC ye dönelim Oraya ç.start yazıyoruz orada ./start olarak görünecektir ve enterliyoruz. Yaklaşık 3 dakika bekledikten sonra 7 tane aynı ayzı gelecektir. Bu geldikten sonra serverimiz açık demektir. Navicat a tekrar dönelim. Connec diyoruz MysQL Seçiyoruz Ve en üste virtual pc de seçtiğimiz ismi ayzıyoruz altına ip yi .100 olrak yazıyoruz en altta şifre vardır ona 123456 yazmanız gerekir yoksa sw açılmaz.
Portmapları da açmanız lazım. Daha ayrıntılı bilgi için Hazırladığım videoyu indirmeniz yeterli

Link:
Kendi uploadımdır. Kendi Çekimimdir. Emeğe Saygı Lütfen.
Kesinlikle Alıntı Değildir Başka Bir Forum İçin Yapmıştım Burada Paylaştım. Mysql Hatası Vs. vs.. vermez %100 hatasız sonuç iyi günler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri