farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Bedava oyun parası yada gerçek para?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan molika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkdaşlar ben bu siteyi taa 2004 de keşfetmiştim ozamanlar seafight adlı koran oyunu yeni çıkmıştı oyunda inci alınıyordu özelpara yani bi nebi metin2 <<EP>> gibi fakat para vermek istemiyordum bende düşündüm bedava nasıl alırım diye tam 4 - 4.5 saat den fazla aradım çok iyi hatırlıyorum sabah 'a kadar sonra awsurweys adlı site doga yı korumak amaçlı bir site açmış Çalışımı :

Onların kazancı siz arkadaş getiriyorsunuz gelen arkdaşlarınızdan diyelim 100 kişi geldi içinden 2-3 kişi agış yaptı diyelim o bagışı abd nin oldugu için site oradaki kuruma yönlendiyorur ve aynı zamanda reklam yapıp reklam şirketlerinden para kazınıyor bize 1.25 Dolar verio kişi başı ama onlar 1.75 kazanıyor bukadar basit

Neyse anlatıma geçeyim.

İlk önce şu linkten kaydolun : http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=J3yJacK

Sonra ise Size Resimli anlatacagım..:
10178402.jpg

98833684.jpg

Fakat 75 Dolar 'dan önce para çekilmiyor kimse uyanıklık yapmasın diye yani en az 30-40 arkdaşınız linkinize tıklayarak kayıt olması gerek..

Sonra ise
37878734.jpg

Ve sonra ise İstedigimiz oyuna girip oyun parası alınca Paypal dan alıyoruz oradaki 75 Dolarlık hesabımızdan düşüyor..
16933750.jpg

Ve oyun paramız gelmiş oluyor eyer sahteyse 3 Hafta sonra 1 kişi yaptıklarımı yaparak parasını alamazsa beni BANN layın..

İyi paralar :D Sadece Rep yeterli ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri