Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle biraz Kendimden bahsetmek istiyorum 24 yaşındayım İzmir'de internet cafem var[Oyun 7/24 açık olucak]
Adım ise Aytug
Srevolution 1.3.4'den server kurdum herşey oldu game server ve login server hatasız başlıyor ama loaderdan launch diyorum login ekranında id ve pw yazdığım zaman kontrol ediliyor gibi bir yazı geliyor[şu anda tam aklıma gelmedi]
biraz sonra kayboluyor ve hiçbir hata vermiyor bunu çözene gmlik ve full edit vericem ayarlar kesinlikle doğru iki şüphem var birincisi databasedeki db.server kısmına hamachi ip mizi direkt mi yazıcaz ikincisi ise media patcher'ı ip göre editlemedim ondan mı oluyor (media patcher linki verirseniz sevinirim)
Eğer ben bu sorunu çözerim diyorsan hamachi ağıma gel lütfen
LifeofSro/1'den LifeofSro/30 kadar ağlar var şifreleri 1 dir
Adım ise Aytug
Srevolution 1.3.4'den server kurdum herşey oldu game server ve login server hatasız başlıyor ama loaderdan launch diyorum login ekranında id ve pw yazdığım zaman kontrol ediliyor gibi bir yazı geliyor[şu anda tam aklıma gelmedi]
biraz sonra kayboluyor ve hiçbir hata vermiyor bunu çözene gmlik ve full edit vericem ayarlar kesinlikle doğru iki şüphem var birincisi databasedeki db.server kısmına hamachi ip mizi direkt mi yazıcaz ikincisi ise media patcher'ı ip göre editlemedim ondan mı oluyor (media patcher linki verirseniz sevinirim)
Eğer ben bu sorunu çözerim diyorsan hamachi ağıma gel lütfen
LifeofSro/1'den LifeofSro/30 kadar ağlar var şifreleri 1 dir