Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba, Ben 9.00 TL ' lik Zp aldım. Cep Telefonuma gerekli kısa mesajlar geldi ve EVET yazıp gönderdim. " Avea Mobil Odeme isleminiz basari ile gerceklesmistir. " diye bir mesaj gelmesine rağmen hesabıma zp aktarılmadı. Ayrıca gelen mesajların birinde " Tesekkurler ZONG odemesi gerceklesti. Islem kodu : xxxxx. MH: 0212 266 9890. " adlı mesaj geldi. Ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz ?
Yapıştırmayacaksın telefonla alırken 4-5 saat geç gelir
Bildiğim kadarıyla dijital bayi kodu sadece eliteturks.com ve ona benzer siteler gibidir.
Bildiğim kadarıyla dijital bayi kodu sadece eliteturks.com ve ona benzer siteler gibidir.:ka19::ka19:Yapıştırmayacaksın telefonla alırken 4-5 saat geç gelirBildiğim kadarıyla dijital bayi kodu sadece eliteturks.com ve ona benzer siteler gibidir.
Yapıştırmayacaksın telefonla alırken 4-5 saat geç gelirBildiğim kadarıyla dijital bayi kodu sadece eliteturks.com ve ona benzer siteler gibidir.
Sağol panpa aydınlattıgın için beni

