noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

ÜCRETSİZ - FiveM Otuken RP Şehir Paketi 1

indirmek için izniniz yok
ALINTIDIR

blipler2.png

Merhaba arkadaşlar yeni pakete geciş yaptığım icin, önceki kullandığım paketi sizlere sunmak istedim, daha öncesinde paket geliştirmeyi bilmeyen ve kendini scripter sanan "FBİ" adlı kücük kardeşimizle calıştım, kendisi bana bu script paketini sattı fakat ne var ne yok bilmiyorum, ilk aldığımda 'F3D3RAL'_script tarzında yazılar vardı kendisi bunları değiştirerek bana bu paketi sattı, bizde icersindeki acıkları elimizden geldiğince kapatıp eklemeler yaptık, sağda solda dolaşan acığı olan paketleri kullanmak yerine bunu kullanırsınız veya ıcınden tırtıklarsınız size kalmış.

" işini iyi yapanlara saygım sonsuz, fakat dışardan bulduğu paketleri hatalı bir şekilde bir araya getirip, satan scripter bozuntularına hicbir zaman güvenmeyin."

Script geliştirmeyi bilmeyen dolandırıcılar bu tarz kişilerden alışveriş yapmayın, kendilerini dünyanın en iyi hackeri sanan, 12-16 yaş arası kücük minyon, velet grubudur, script konusunda yardıma ihtiyacınız olursa bana özelden yazın paket sağlamasam bile yardımcı olurum. Raider#1531

Link:

Virüs Taraması:
Yazar
ßyMesMes
Kaynak İndirilme
9
Görüntüleme
1,993
İlk yayınlama
Son Güncelleme

Ratings

0.00 yıldız(lar) 0 rating