onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Ejderha Kanatları..LiveRBooL 2021-01-23

indirmek için izniniz yok
Emeğe Saygı Gösteren Herkese Teşekkürler
Quest Yazabilecek varsa bana yazar konuya eklerim bu arada teşekkürler şimdiden

Öncelikle Pack'i buradan indirip pack klasörüne atın İndex e yukarıya
*
liverejderasas501
*
Şeklinde ekleyin

Ardından Locale_tr açın itemlist e

Kod:
11111    ETC    d:/ymir work/item/med.tga
11112    ETC    d:/ymir work/item/mek.tga
11113    ETC    d:/ymir work/item/sed.tga
11114    ETC    d:/ymir work/item/sek.tga
11115    ETC    d:/ymir work/item/ked.tga
11116    ETC    d:/ymir work/item/kek.tga
11117    ETC    d:/ymir work/item/yed.tga
11118    ETC    d:/ymir work/item/yek.tga

Ekleyip Kayıt edin kapatın

Root İçerisinde npclist açın altdaki kodları ekleyin

Kod:
13131    maviliver
13132    sariliver
13133    kirmiziliver
13134    yesilliver

Ekleyip Kayıt edin kapatın

Root İçerisinde Playersettinginfo.py açın altdaki kodu arayın
Kod:
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+19, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-1.mse")
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+20, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")

Değiştirin
Kod:
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+19, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-1.mse")
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+20, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+21, "Bip01 Spine1", "D:/ymir work/kanatlar/kanatmaviliver.mse")
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+22, "Bip01 Spine1", "D:/ymir work/kanatlar/kanatsariliver.mse")
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+23, "Bip01 Spine1", "D:/ymir work/kanatlar/kanatkirmiziliver.mse")
    chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+24, "Bip01 Spine1", "D:/ymir work/kanatlar/kanatyesilliver.mse")

Şimdi sql datadan mob_proto ya girerek satıcının koduna tıklayıp tüm sütunun renkli iken ctrl + c ye basın
Yeni sütun oluşturun ve sütun başına tıklayıp ctrl + v yapın Satıcının kodunu 13131 ile değiştirin satıcının
isimini değitirin Mavi Ejder koyun silip koymaya da bilirsiniz daha sonra bu işi kırmızı sarı yeşil ejderler içinde
kodlarını değiştirerek ugulayın kaydedin gerekiyorsa locale tr den mob_proto yu da editleyin
Locale_tr den item protoyu açın ve istediğiniz itemin kodunu araayın örn siyah çelik zırh socket pct sini 6 yapın kaydetip kapatın oyuna atın deneyin bu işlemi istediğiniz zırh için ya da yeni zırhlar için de uygulayabilirsiniz size kalmış
item_protoya ayrıca kullanmak isterseniz mob proto yapar gibi sütun kopyalama mantıgıyla +basma itemlerinden birini kopyala yapıştır yaparak kod ve isim değiştirerek diş ve kanat parçalarını ekleyebilirsiniz med.tga Örn MaviEjderDişi dir Mek.tga ise MaviEjderKanatı dıranlatım bu kadar forumdan bazı şeyleri öğrenmiş olmanız lazım zaten yapamazsanız forumdan yardım alabilirsiniz Npclere dönülmek için /pol 13131 kullanabilirsiniz bu sayede dataya giremediyseniz packden çekicekdir sorun olmadan test edebilirsiniz npc yi iyi forumlar
Kanıtlar

gVWDp2.jpg

9qd3AQ.jpg

Eline Saglık Güzel Bir sistem dostum Basarılı Ekleme Kemere Ekledim Bi Zat Zırh deil Cokda Güzel oldu Kanıtı da Burda Buyur
6qJklk.jpg

VirüsTotal
Yazar
Kehanet
Kaynak İndirilme
7
Görüntüleme
437
İlk yayınlama
Son Güncelleme

Ratings

0.00 yıldız(lar) 0 rating