Emeğe Saygı Gösteren Herkese Teşekkürler
Quest Yazabilecek varsa bana yazar konuya eklerim bu arada teşekkürler şimdiden
Öncelikle Pack'i buradan indirip pack klasörüne atın İndex e yukarıya
*
liverejderasas501
*
Şeklinde ekleyin
Ardından Locale_tr açın itemlist e
Ekleyip Kayıt edin kapatın
Root İçerisinde npclist açın altdaki kodları ekleyin
Root İçerisinde Playersettinginfo.py açın altdaki kodu arayın
Değiştirin
Şimdi sql datadan mob_proto ya girerek satıcının koduna tıklayıp tüm sütunun renkli iken ctrl + c ye basın
Yeni sütun oluşturun ve sütun başına tıklayıp ctrl + v yapın Satıcının kodunu 13131 ile değiştirin satıcının
isimini değitirin Mavi Ejder koyun silip koymaya da bilirsiniz daha sonra bu işi kırmızı sarı yeşil ejderler içinde
kodlarını değiştirerek ugulayın kaydedin gerekiyorsa locale tr den mob_proto yu da editleyin
Locale_tr den item protoyu açın ve istediğiniz itemin kodunu araayın örn siyah çelik zırh socket pct sini 6 yapın kaydetip kapatın oyuna atın deneyin bu işlemi istediğiniz zırh için ya da yeni zırhlar için de uygulayabilirsiniz size kalmış
item_protoya ayrıca kullanmak isterseniz mob proto yapar gibi sütun kopyalama mantıgıyla +basma itemlerinden birini kopyala yapıştır yaparak kod ve isim değiştirerek diş ve kanat parçalarını ekleyebilirsiniz med.tga Örn MaviEjderDişi dir Mek.tga ise MaviEjderKanatı dıranlatım bu kadar forumdan bazı şeyleri öğrenmiş olmanız lazım zaten yapamazsanız forumdan yardım alabilirsiniz Npclere dönülmek için /pol 13131 kullanabilirsiniz bu sayede dataya giremediyseniz packden çekicekdir sorun olmadan test edebilirsiniz npc yi iyi forumlar
Kanıtlar
VirüsTotal
Quest Yazabilecek varsa bana yazar konuya eklerim bu arada teşekkürler şimdiden
Öncelikle Pack'i buradan indirip pack klasörüne atın İndex e yukarıya
*
liverejderasas501
*
Şeklinde ekleyin
Ardından Locale_tr açın itemlist e
Kod:
11111 ETC d:/ymir work/item/med.tga
11112 ETC d:/ymir work/item/mek.tga
11113 ETC d:/ymir work/item/sed.tga
11114 ETC d:/ymir work/item/sek.tga
11115 ETC d:/ymir work/item/ked.tga
11116 ETC d:/ymir work/item/kek.tga
11117 ETC d:/ymir work/item/yed.tga
11118 ETC d:/ymir work/item/yek.tga
Root İçerisinde npclist açın altdaki kodları ekleyin
Kod:
13131 maviliver
13132 sariliver
13133 kirmiziliver
13134 yesilliver
Root İçerisinde Playersettinginfo.py açın altdaki kodu arayın
Kod:
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+19, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-1.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+20, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
Değiştirin
Kod:
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+19, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-1.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+20, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+21, "Bip01 Spine1", "D:/ymir work/kanatlar/kanatmaviliver.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+22, "Bip01 Spine1", "D:/ymir work/kanatlar/kanatsariliver.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+23, "Bip01 Spine1", "D:/ymir work/kanatlar/kanatkirmiziliver.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+24, "Bip01 Spine1", "D:/ymir work/kanatlar/kanatyesilliver.mse")
Şimdi sql datadan mob_proto ya girerek satıcının koduna tıklayıp tüm sütunun renkli iken ctrl + c ye basın
Yeni sütun oluşturun ve sütun başına tıklayıp ctrl + v yapın Satıcının kodunu 13131 ile değiştirin satıcının
isimini değitirin Mavi Ejder koyun silip koymaya da bilirsiniz daha sonra bu işi kırmızı sarı yeşil ejderler içinde
kodlarını değiştirerek ugulayın kaydedin gerekiyorsa locale tr den mob_proto yu da editleyin
Locale_tr den item protoyu açın ve istediğiniz itemin kodunu araayın örn siyah çelik zırh socket pct sini 6 yapın kaydetip kapatın oyuna atın deneyin bu işlemi istediğiniz zırh için ya da yeni zırhlar için de uygulayabilirsiniz size kalmış
item_protoya ayrıca kullanmak isterseniz mob proto yapar gibi sütun kopyalama mantıgıyla +basma itemlerinden birini kopyala yapıştır yaparak kod ve isim değiştirerek diş ve kanat parçalarını ekleyebilirsiniz med.tga Örn MaviEjderDişi dir Mek.tga ise MaviEjderKanatı dıranlatım bu kadar forumdan bazı şeyleri öğrenmiş olmanız lazım zaten yapamazsanız forumdan yardım alabilirsiniz Npclere dönülmek için /pol 13131 kullanabilirsiniz bu sayede dataya giremediyseniz packden çekicekdir sorun olmadan test edebilirsiniz npc yi iyi forumlar
Kanıtlar
VirüsTotal