raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Çok Güzel Bir Panel | Resimli | Bakar52 1

indirmek için izniniz yok
Merhaba, Arkadaşlar, Kendi editledim, Tasarımladığım, Bir paneli sizlerle paylaşmak istedim çok güzel bir görünüşlü dikkat çeken bir panel.
NOT: Emek hırsızlarına lütfen gününü gösterelim.Panelleri alıp kendisi yapmış gibi paylaşan sitelere tepkinizi gösterirseniz çok sevinirim.

Not: Anlatım konunun aşasıda sunulmuştur, istek üzerine rahat rahat yapabilirsiniz artık.
Hala yapamayanlar için SKYPE: furkan.bakar

İndex | Resim |

z2YpmR.jpg

Bu Panel tamamen tarafımca editlenmiş ve tasarımı yapılmıştır..

VİRÜS SONUÇLARI ;

logo_jotti-trans.png

virusscan.jotti - SONUÇ

LİNKLER ;

Media Fire - TIKLA İNSİN.

İstek Üzerine, Panel nasıl kurulur, Nasıl ayarlanır vb?

• Adım >> Dosyayı öncelikle indirin,
    • Adım >> Dosyanın içindeki tüm dosyaları klasör oluşturup içine aktarın ve bekleyin, Adım >> Şimdi FTP " FileZilla veya WWW " Ne Kullanıyorsak siteye bağlanmak için açalım,
    • Adım >> Bağlandıktan Sonra FTP'den public_html'a girelim, oradaki tüm dosyaları temizleyelim,
    • Adım >> Yeni Klasör'e attığımız tüm dosyaları Ctrl+A yaparak hepsini kopyalayıp, FTP' İçine tutup bırakalım, Kendisi otomatik olarak aktaracak ve aktif hale getirecektir,
    • Adım >> Bakar52PaneL İçinden, Bağlan'a Girelim, İçindeki Conn vb tüm dosyaları server bilgimize göre editleyelim ve kayıt edelim işlemimiz burada bitmiştir.Siteniz ne ise artık aktif, hayırlı olsun..

Yazar
cegk
Kaynak İndirilme
3
Görüntüleme
194
İlk yayınlama
Son Güncelleme

Ratings

0.00 yıldız(lar) 0 rating

cegk - Kaynakları

Geri