emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Amnesia: Rebirth Türkçe Yama %100 Çıktı 1

indirmek için izniniz yok

Amnesia: Rebirth – Türkçe Yama %100 ÇIKTI - 2020​

Amnesia: Rebirth isimli oyunun Türkçe yaması aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Yamayı hemen indirmeden önce mutlaka önemli maddeleri okuyunuz, sonrasında sıkıntı çekmemeniz açısından. Aşağıdaki adımları bire bir uygularsanız, yama sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. Adımları doğru yaptığınız halde, bir hata veya sıkıntı ile karşılaşırsanız konu altından sorununuzun resmi ile beraber cevap yazabilirsiniz.

20201020193615_1.jpg

20201024075739_1.jpg

20201024081324_1.jpg

20201024081508_1.jpg

Açıklamalar​

• Bu yama ile Amnesia: Rebirth oyununuz 100% Türkçe olacaktır.
  • Buna menüler, notlar, diyaloglar, günlükler, etkileşime geçilebilir durumlar, ve hatta üzerinde yazısı değişten tabletler bile dâhildir.
  • Oyunda hemen her yerde (tabletler hariç) ı İ ğ Ğ ş Ş gibi Türkçe karakterleri kullanabildim. Bu benden kaynaklı değil, Frictional Games’in ilk oyunlarından beri düzgün bir UFT-8 desteği ve fontu kullanmasından kaynaklı, bu konuda teşekkürü onlar hak ediyor.
  • Çeviri tamamen bana ait, Tansel Altınel / Tanshaydar, paylaşacaksanız belirtirseniz sevinirim.
  • Çeviride hatalar, eksiklikler, hatta belki çevrilmemiş yerler görürseniz haber edin, düzelteyim. Sonuçta bu yamayı sizin için yapıyorum, ben oyunu oynadım bitti.
  • Yama kurulum dosyasını bu defa başka bir programla yaptım. Eski yamalar kadar sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

Amnesia: Rebirth Türkçe Yama %100 İndir:
Yazar
Kralbenimmmm
Kaynak İndirilme
0
Görüntüleme
154
İlk yayınlama
Son Güncelleme

Ratings

0.00 yıldız(lar) 0 rating

Kralbenimmmm - Kaynakları