kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Usage for hash tag: import

1. algast5

Barbaros2 Server Files Tüm Dosyaları + Yeni Sistem

...out with "#", which means Python completely ignores them. Open your introLoading.py and find this block inside the except section: #import shutil #import os #shutil.copyfile("syserr.txt", "errorlog.txt") #os.system("errorlog.exe") Remove the # from the beginning of each line so it looks...
  2. Farques6

Cevaplandı Oyun içi nesne market satın alma hatası

locale_game.txt içerisinde ASK_BUY_ITEM_TEXT DO_YOU_BUY_ITEM_C DO_YOU_BUY_ITEM_M 3 ü yer almakta
  3. BeqKraL

Cevaplandı CTRL + G ile ata binme ve kısayollar hakkında

import PYTHON_DYNAMIC_MODULE_2019 as pythonApi app = __import__(pythonApi.GetModuleName("app")) chr = __import__(pythonApi.GetModuleName("chr")) chrmgr = __import__(pythonApi.GetModuleName("chrmgr")) player = __import__(pythonApi.GetModuleName("player")) net =...
  4. Mustlight

Cevaplandı yohara eklerken aldığım syserr

Eyvallah çözdüm çok teşekkür ederim :). :Ama şimdi farklı bir hata alıyorum bakabilrsen sevinirim. import ui import uiScriptLocale import app import net import dbg import snd import player import mouseModule import wndMgr import skill import playerSettingModule import quest import localeInfo...
  5. Mustlight

Cevaplandı  yohara eklerken aldığım syserr

Öncelikle merhaba, yohara eklerken aldığım syserr dosyasını bırakıyorum çözemedim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. import ui import uiScriptLocale import app import net import dbg import snd import player import mouseModule import wndMgr import skill import playerSettingModule import...
Geri