Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Usage for hash tag: add

1. OwnerShip

Atlasinfo.txt Gui

Merhabalar forumdan uzun süredir uzağım ve birzdaha böyle kalıcağım fakat araya bir konu sıkıştırmak isterim. Bu gui sayesinde henüz aktif etmediğiniz haritalara ışınlanmk için bir kısayol benim işime yarıyor faydası olur diye düşündüm f6 ile açarsınız Kodlar tamamen Yapay Zekaya aittir bana...
  2. kreyzi35

Cevaplandı  root içerisinde tergeytest.py bulunamadu hatası

...eklediğim kodlar---------------------------------- #Example ##Example #SearchnPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressQuickSlot(7) #add after #add onPressKeyDict[app.DIK_F7] = lambda : self.__toggleSwitchbot22() #search #Search_PressNumKey(self,num): #add...
  3. K

Cevaplanmadı Sandık İçgörü Sistemini ekledikten sonra İtem isimlerinin 2 kez gözükmesi.

Ekstra başka bir şey eklemedim diye düşünüyorum. #Find in def SetInventoryItem(self, slotIndex, window_type = player.INVENTORY): self.AddItemData(itemVnum, metinSlot, attrSlot) #Add #add if app.__BL_CHEST_DROP_INFO__: self.AppendChestDropInfo(itemVnum) #Find #findf...
  4. guze12

Altın Konu Kar Yağışı Sistemi

#find; self.__Load() #add below; if app.ENABLE_SHOW_SNOW_SYSTEM: self.RefreshSnowOption() KODUNU EKLEMEDİM ÇÜNKÜ HATA VERİYORDU BU KOD BLOĞUNU DA KULLANMADAN SİSTEM ÇALIŞIYOR AMA EKSİKLİK YARATIR MI BİLMİYORUM.
  5. TheAdmin33

Cevaplandı ışınlanırken "c" ekranı kapanmıyor

.... ## @ interfacemodule.py @ ####S#Searchdef Close(self): #I#Inhis function search if self.wndChat: self.wndChat.Destroy() #A#addnder: if self.wndCharacter: self.wndCharacter.Close() else: if self.wndCharacter...
  6. A

Cevaplandı Multi-language system - Selected language

not work :/ EDIT Resolved thank you def OnUpdate(self): ServerStateChecker.Update() self.Languages[self.LangToIndex(app.GetLoca())].Down() #add LangToIndex
Geri