noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. RyugaTR

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa'da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıldı. Göstericiler şehirde bulunan her iki cumhurbaşkanlığı sarayı önüne...
  2. devit

Won Sistemi Offical

Merhaba Arkadaşlar Kendim söktüğüm bizat kullandığım dosyadır. Gerekli anlatımı yaptım hatta alan olursa yardımcı olurum konu altında forumda eksik kalmasın diye paylaşıyorum bir teşekkürü eksik görmeyin.. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Günceleme ...
  3. AsiiCan

[Python]Envanter Yan Menü

Merhaba Turkmmo Ailesi . Öncelikle Resim göstereyim , forumda varmıdır yokmudur bilmiyorum var ise konuyu kapatabilirsiniz. Resim ; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Tam Ekran, Kostüm butonu ve hızlı ekipman olarak 3 sistem olarak güncelleyip atıyorum gerisi sizde artık :) ;) Öğeyi...
  4. Arcface

KRAL Oyuncu, KRAL Loncası ve VIP Sistemi;

Selamun Aleyküm Arkadaşlar; NOT : Bir teşekkürü ve rep'i çok görmeyin lütfen. Size şimdi 2 farklı sistem paylaşıcam birisi şu sorunsuz aranan kral lonca ve kral oyuncu tagları ikincide vıp sistemi geniş bir şekilde anlatıcam onuda başlıyalım KRAL Oyuncu ve KRAL Lonca Sistemini #123fbalp123fb...
  5. Mert Polat

Metin2 - Yan Ekran Sistemi :) - MERT POLAT

Merhaba arkadaşlar Daha önceden forumda paylaşılan bir sistemdir Fakat linkleri kırık ve güncellenmedi bende paylaşmak istedim :) Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. ANLATIM constInfo.py aç...
  6. RyugaTR

Obama Köyüne Dönüyor

ABD Başkanı Barack Obama'nın Kenya'ya gideceği haberi ülkeyi sevince boğdu. 2008 yılında Obama'nın başkanlık seçimlerini kazanmasıyla gurur duyan ve sevinç gösterilerinde bulunan Kenyalılar, siyahi başkanı ülkelerinde ağırlayabilmek için 6 yıl bekledi. Başkan Obama seçildiği yıldan bu yana 4 kez...
  7. RyugaTR

Tarihte Bugün (Hergün Güncel)

Bugün Olan Olaylar ( 26 Nisan ) #FCF6EA[/HASH] align: center"]Tarih #FCF6EA[/HASH]] #FCF6EA[/HASH]] #FCF6EA[/HASH]] #FCF6EA[/HASH]]Bilgi #AA7A14[/HASH] colspan: 35"]Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. #e0dfda[/HASH]]...
  8. RyugaTR

Quakenet Dökümanı - Q ve NordicBots Komutları

Quakenet Dökümanı Kanala girdikten sonra kanal kaydetmek için bazı şartlar var ; Senin nickin auth almış olmalı. Kanalda op(@) olman lazım kanala girdiğinde direk op(@) olursunuz. Kanalda sen hariç 3 kişi authlu olmalı. Her 15 dakikada aşağıdaki resimdeki komutu uygulamalısınız...
  9. RyugaTR

IRC Rehberi

Merhaba arkadaşlar, pek çoğunuzun uğraşmak istemediğinden veya yeterli teknik bilgiye sahip olmaması yüzünden IRC Kanalına giremediğinizi biliyorum. Bu yüzden bu rehberi yapmaya karar verdim. Herkesin IRC'ye girebilecek bilgisi olması için ve kafanızın karışmaması için yine bol resimli bir...
  10. RyugaTR

DNS Nedir? - Vikipedi

DNS (Öğeyi görmek için üye olmalısınız.: Domain Name System, Öğeyi görmek için üye olmalısınız.: Alan Adı Sistemi), internet Öğeyi görmek için üye olmalısınız. bölümlemeye, bölümleri adlandırmaya ve bölümler arası Öğeyi görmek için üye olmalısınız. organize etmeye yarayan bir sistemdir. Öğeyi...
Geri