kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. Metin2Shopping

Cevaplandı 'to_string' is not a member of 'std' Build Hata

Aynı hatayı alan olursa stdtostring.h adında bir dosya oluşturun ve içine bunu yapıştırıp kayıt edin. #ifndef STDTOSTRING_H #define STDTOSTRING_H #include <string> #include <sstream> using namespace std; namespace std { template < typename T > std::string to_string( const T& n ) {...
  2. Metin2Shopping

Cevaplandı  'to_string' is not a member of 'std' Build Hata

'to_string' is not a member of 'std' bu error'u nasıl çözebilirim. #include <string> denedim olmuyor. Çözüm yolu nedir yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.
  3. A

Cevaplandı Enventer yanı biyolog ekranı hatası

kemer slotunu kaldırırıken #def OnMoveWindow(self, x, y): #if self.wndBelt: #self.wndBelt.AdjustPositionAndSize() if self.wndBio: self.wndBio.AdjustPositionAndSize() def OnMoveWindow(self, x, y): bu koduda kapatmışım değiştirince oldu kapatılabilir
  4. TRPulsar

Cevaplanmadı  Game Build Ederken Hatalar ve Uyarılar Var! (DETAYLI KONU)

Arkadaşlar merhaba aşağıda gördüğünüz üzere bazı hata ve uyarılar mevcut bunu yapıpda oyuna girince tam açılmıyor bildiğiniz yerler varsa yardım ederseniz sevinirim. Artık files değiştirmekten bıktım. @a99 Arkadaşın filesi Öğeyi görmek için üye olmalısınız. spoiler içerisine koydum bazı hata ve...
  5. CashChrome61

''Merhaba! Birlikte, büyük başarılar kazanacağız!”

“Merhaba! Birlikte, büyük başarılar kazanacağız!” #HoşGeldinKoita @bangalikoita Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Geri