kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. bList

Cevaplandı game source buıld /usr/local/bin/ld: cannot find -lthecore hatası

Dosya başına #define register yaz çözülür.
  2. Yakuber

Turistlere para karşılığında HES kodu alıyorlar

Fatih Beyazıt'ta bazı fırsatçılar HES kodu bulunmayan turistlere para karşılığında HES kodu alıyor. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Toplu taşıma araçlarında kullanılan ulaşım kartlarına HES kodu tanıtma zorunluluğunun ardından bu durumu fırsata çevirenler oldu. Fatih Beyazıt Tramvay Durağı...
  3. Yakuber

Meclis'te tarihi hafta: Hayvanları Koruma Kanunu geliyor

TBMM'de bu hafta iki önemli yasal düzenleme görüşülecek. 6 Temmuz salı günü gerçekleşecek TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda 4'üncü Yargı Paketi olarak bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. Haftanın Meclis programına alınan 4...
  4. Yakuber

Tosuncuk'un ilk ifadesi: Borçlarımı ödeyeceğim

Tosuncuk lakabıyla tanınan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Aydın, "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum. Borçlarımı ödeyeceğim" dedi Ön görüşmedeki ilk ifadesinde Mahmet Aydın, borçlarını ödeyeceğini söyledi. Borcu kadar alacakları da olduğunu borcunun büyük...
  5. R͏oku

M2KSF 2.0.0 OFFİCİAL SERVER FİLES

bir baktım ki linkleri kaldırılmış hemen kendim açayım konuyu dedim hem bana fayda hem foruma fayda #pragma once /* __author__ : Kuroko __version__ : 2.0.0 */ /* Ymir Service */ #define LOCALE_SERVICE_EUROPE // Locale service EU /* Ymir Service */ /* General */ #define ENABLE_PACK_GET_CHECK...
  6. sefagenc55

Duyuru Paylaşım Ekibi Alımları

#paylaşımekibi alımlarımız devam ediyor
Geri