Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fatih Beyazıt'ta bazı fırsatçılar HES kodu bulunmayan turistlere para karşılığında HES kodu alıyor.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Toplu taşıma araçlarında kullanılan ulaşım kartlarına HES kodu tanıtma zorunluluğunun ardından bu durumu fırsata çevirenler oldu. Fatih Beyazıt Tramvay Durağı...
TBMM'de bu hafta iki önemli yasal düzenleme görüşülecek. 6 Temmuz salı günü gerçekleşecek TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda 4'üncü Yargı Paketi olarak bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.
Haftanın Meclis programına alınan 4...
Tosuncuk lakabıyla tanınan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Aydın, "Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum. Borçlarımı ödeyeceğim" dedi
Ön görüşmedeki ilk ifadesinde Mahmet Aydın, borçlarını ödeyeceğini söyledi. Borcu kadar alacakları da olduğunu borcunun büyük...
bir baktım ki linkleri kaldırılmış hemen kendim açayım konuyu dedim hem bana fayda hem foruma fayda
#pragma once
/*
__author__ : Kuroko
__version__ : 2.0.0
*/
/* Ymir Service */
#define LOCALE_SERVICE_EUROPE // Locale service EU
/* Ymir Service */
/* General */
#define ENABLE_PACK_GET_CHECK...