kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. F

Overfall2 Preimum Server Files

Merhaba Öncelikle yöneticiler okursa sevinirim Satışta olan dosyalarla aynı değildir üzerine sistem eklenmiştir ve sorunlu sistemler çıkarılmıştır. Eğer aynı dosyalar kaanatine getirirseniz o kişiye ulaşıp karşılaştırma isteyebilirsiniz müsaitim. Evet forum halkı benim verdiğim 1 kendisi...
  2. F

Overfall2 Server Files(Çok Sağlamdır hee )
    4.33 yıldız(lar) 6 Değerlendirme

Merhaba Öncelikle yöneticiler okursa sevinirim Satışta olan dosyalarla aynı değildir üzerine sistem eklenmiştir ve sorunlu sistemler çıkarılmıştır. Eğer aynı dosyalar kaanatine getirirseniz o kişiye ulaşıp karşılaştırma isteyebilirsiniz müsaitim. Evet forum halkı benim verdiğim bir çapulcu...
  3. mustii0666

Cevaplanmadı putty den oyun başlatırken hata

#!/usr/local/bin/python3 #### @martysama0134 start scripts #### ### TODO fix -s -w for srvr and not only channels from subprocess import check_output as sp_co, call as sp_call, CalledProcessError as sp_CalledProcessError from os import getcwd as os_getcwd, chdir as os_chdir from platform import...
  4. Tunga

client optimization

Kurmak bir olay değil. Gördüğüm birkaç eksiği yazayım. Bazı dosyalarda #include "pythonplayersettingsmodule.h" unutulmuş. C++17 gerekiyor ama sanırım sadece string_view için. Düz string yaparsanız çalışır. Userinterface sağ tıklayıp c++17 yaparsanız da olur. Hata çıkarsa atın yardımcı olurum...
  5. DorukZarslan

Yeni ek envanter sistemi | K ENVANTER

Core hatası vermeyen,bütün hataları fixlenmiş, herhangi bir bug yaratmayan bir K envanter sistemidir,3500 online'da Metin2Farm'da denenmiştir. Saygılarımla,bir rep+i fazla görmeyiniz. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. İNDİRME LİNKİ Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Geri