kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. They Call Me Sinyor

Altın Konu Temiz Alt Yapı Server Files

paylaşım için teşekkürler, Yanlız ip adresi nerden değişiyor onu bulamadım.Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Meraklıları için
  2. Psycho93

Altın Konu İn Game Wiki - Aeldra

if someone is missing the GetNameString, here it is. add on your pythonnonplayer.h on source_client/userinterface . after this: const TMobTable * GetTable(DWORD dwVnum); paste this. #ifdef INGAME_WIKI TWikiInfoTable* GetWikiTable(DWORD dwVnum)...
  3. Can Öcalan

Mester2 Tanıtım İndexi

Selamun aleyküm site tasarımı hoşuma gitti çektim sizinlede paylaşmak istedim oldschool tasarım sevenler için hayırlı olsun. #for @burakhangunduz Öğeyi görmek için üye olmalısınız...
  4. Sooonx

Altın Konu EnesDeniz Gelişmiş 1-99 Server Files ( Belki de Veda filesidir )

eyer başka bir yere ip yazılmıyorsa tek oynadıgım yer burası : #serverinfo.py ayarları SERVER_ADI = "EnesDeniz SF V5" SERVER_IP = "192.168.1.45" KANAL_1 = "CH1 " KANAL_2 = "CH2 " KANAL_3 = "CH3 " KANAL_4 = "CH4 " CH_1 = 13000 CH_2 = 16000 CH_3 = 19000 CH_4...
  5. mert01412

Prometa - Gelişmiş server files

Sorundan geçilmiyor bilginize #ifndef __CONTROLS_FIXS_H__ #define __CONTROLS_FIXS_H__ #define ENABLE_CAMERA_MINIMIZARE_CLIENT_FIX #define ENABLE_UPDATE_LEVEL_FIX #define ENABLE_UPDATE_PLAYTIME_AND_ITEMS_FIX #define ENABLE_CHAT_HISTORY_UPDATE_FIX #define ENABLE_CONNECT_FIX...
  6. A

1-120/55-120 Lycanlı Gelişmiş Server Files | Veda Hediyesi

Filesi kullanmak isteyenler öncellikle Client Build etmeyi denesinler. hatalar şu şekilde : 1>------ Build started: Project: EterBase, Configuration: Release Win32 ------ 1> error.cpp 1>..\..\source\EterBase\error.cpp(4): warning C4627: '#include <crash_reporter/CrashRpt.h>': skipped when...
Geri