noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. S

Avery - 1-99 Emek Sunucu - Resmi Açılış 09.09.2022

Aktif olan birkaç çekilişlerimiz var ve daha birçokları yakın zamanda gelecek. Daha fazla bilgi için Discordumuza katılabilirsin #bump
  2. T

TheDeathKO Myko #SavaşınBaşlangıcı #Fragman NEW WORLD Official 23 Eylül 2022

TheDeathko V1098 myko 23 Eylül 22:00 da Sizlerle [ 150 BIN TL ÖDÜL HAVUZU ] // New World TheDeathko v1098 myko HYPE 23 Eylül 2022 tarihinde sevenleri ile buluşuyor. #DeathKO Yeni bir rekora hazırmıyız? 1 Senelik aradan sonra ' HYPE ' sunucumuz ile hasret sona eriyor. #ByNeon ve #Satoshi...
  3. N

Cevaplandı Game build hata #

Cevabınız için teşekkür ederim nasıl oldu anlamadım ama charbattle.cpp de #include "questmanager.h" silmişim. düzeldi şimdi
  4. gleskpem

Metin2 eşya taşıma hatası fix (1 satır yukarı vb.)

Eşyayı envanterde 1 satır aşağı kaydırabilirken 1 satır yukarı kaydıramazsınız. Veya daha değişik şekiller.. Bunun için aşağıdaki fixi uygulamanız yeterlidir.
  5. LangonaWork

Python Target - Lonca düzeltmesi

Diğer krallıktaki oyunculara lonca davet butonunu kapatalım. Öncesi: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Sonrası: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Root içerisinden uiTarget.py'imizi açalım ve aratalım: if not player.IsSameEmpire(self.vid): if not...
  6. K

Cevaplandı  Server_Source windows build

Server sourceumu windows'da build almak istiyorum vs19 ile fakat birsuru sql hatası alıyorum bunun düzenlemesini nasıl yaparım bilen var ise lütfen detaylı bir şekilde açıklasın. //libthecore aç stdafx.h içerisinde //Bul: #define strtof(str, endptr) (float)strtod(str, endptr) //Değiştir...
  7. hsynvrl01

Hızlı statü verme -like irisPanel

Bu düzenleme mevcut değil hatası için çözüm var mı yukarıdakini denedim olmadı NOT : Sorunu çözdüm MAX_STAT yazan yerleri 90 yapın arkadaşlar sadece #define max stat ı değiştirmeyin cmd general içine eklediğiniz koddaki tüm max_stat yazanları 90 ile değiştirin çözülüyor.
  8. R

Multi Language System

how to fix this error In file included from start_position.cpp:2: ./start_position.h:16:20: error: use of undeclared identifier 'TRANSLATE_LANGUAGE' return LC_TEXT(TRANSLATE_LANGUAGE, g_nation_name[e]); ^ 1 error generated. #SOLVED using #include...
Geri