ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Listesi

Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.

Altın Konu Packlarım Foxfs Ne Kadar Doğru Yerlere Atsam da Yeni Yüklediğim Harita Objeleri Görünmüyor Diyorsan Gir İçeri Karşimm..

Çoğumuz hala bu pack türüne alışamadı.
Ne kadar doğru konumlara atsak kapatsak hiç bir şekilde objeler görünmüyor bunun sebebi root packinin içindeki property.xml içinde
O objelerin herhangi bir bilgisi olmamasıdır.

Peki ne yapacağız diyorsanız şunu yapacağız güzel kardeşlerim...

Altın Konu Kamu Spotu: 2 Renk İle Sınırlı Kalmayalım | İtemlerinizin Açıklamalarını Renklendirin.

Normal şartlar altında sadece 2 renk kullanabiliyorduk biri klasik renk : gri
Diğeri ise sarımsı bir renkti onu da 2 Tab boşluğuyla yapabiliyorduk.

Ben ise bu boşlukları arttırarak 7 renk daha ekledim üstüne ne kadar tab boşluğu o kadar farklı renk :)

Örnek ;

Öğeyi görmek için...​

Zırh Belki de Çoğunuz Bunu Çok Aradınız > - Mavi Ruh - Zırh-Silah Boyama ve Metallik Efektlerini İstediğiniz Bölgelere Yönlendirme [Sesli Anlatımlı Video]

Bugün Benim Doğum Günüm ve Bugün Sizlere Güzel Bir Paylaşım Yapmak İstedim Başlıktan da Anladığınız Üzere Zırhların veya Silahların Metallik Parlamasını Ayarlama ve Bunları Sorunsuz Bir Şekilde Boyamayı Gösteriyorum.
Bel ki Çoğunuzun Aradığı Ancak Kimsenin...

Zırh ZIRH - KOSTÜM - SİLAH SETLERİNİZİ EN SADE HALİYLE KULLANIN (GÖNÜL MESELESİ) == GÜNCELLENDİ

Dostlarım bu konunun amacı zırhlarınızı-silahlarınızı-kostümlerinizi en sade haliyle kullanmanız içindir.
Olayımız nedir peki ne yapmanız gerekiyor diyorsanız konu altından SET altını çiziyorum SET olan Zırh, Silah ve Kostümlerinizi
Linkini bırakırsınız bende düzenler konu...

Geri