Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Konu Listesi
Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.
Forumda Sourceler ile alakalı build etme haricinde videolu birşey sanırım görmedim.
Birkaç arkadaşın da isteği üzerine Granny sürümünü source üzerinden güncellemeyi video çekip göstermek istedim.
Arkadaşlar , bu konu hakkında birkaç araştırma yaptım ve bazı kısımlarda sorun yaşayanlar olmuş.
Sıfırdan FreeBSD + Files kurarken bir video çektim. Umarım işinize yarar.
Öncü sınıfında bulunmakta olan Breach, takım arkadaşlarına ve kendisine yaratabildiği fırsatlar ile neredeyse eşsiz derecede. Oynamaktan çok keyif alınan bu ajanı, gelin yakından beraber tanıyalım.
Raze, oyun çıktığından beri baş edilemeyen güçlü yetenekleriyle oyuncuların şikâyetlerine konu olmakta. Birçok kez patlayan bombasıyla, rakipleri kovalayan Bombot’uyla ve ultisiyle birlikte kullanıldığında ölümcül sonuçlara yol...
Brimstone'un yörünge cephaneliği ekibinin her zaman avantajlı olmasını sağlar. Faydaları tam ve güvenli bir şekilde teslim etme yeteneği, onu eşsiz yere çizen komutan yapar.
Bugün, rüzgarın kızı Jett bizlerle. Düello statüsünde bulunan bu kızımız, yerinde duramamakta. Uçuyor, süzülüyor, sağ sola kaçıyor ve rakiplerini gafil avlamakta!
Jett, oyunun en mobil ajanı konumunda. 2 yer değiştirme...
Oyunun en yeni üyesi Reyna, bugünkü VALORANT Karakter Rehberini tanıtacağım. Farklı mekanikleriyle oyuncuların hemen ilgisi çeken ajanı, takım oyunundan daha çok tek başına yapılacak oyunları tercih edilmekte.
Sage, oyundaki en önemli ajanlardan bir tanesidir. Takım arkadaşına ve kendisine “heal” atan bu karakter, bu özelliğiyle oyunda tektir. Peki Sage’i böylesine özel ve önemli kılan tek özelliği bu mudur? Tabii ki hayır. Belki de...
Sova, karşı takımın nerede olduğu, hangi tarafa yakın olduğu gibi bilgileri çok rahat bir şekilde toplayan bir ajandır. İmza yeteneği ve drone’u sayesinde takım arkadaşlarını çok önceden uyarabiliyor ve ona göre pozisyon...
Yeteneklere geçmeden önce Viper’ın zehir seviyesi diye bir özelliğinin olduğunu belirtmek isterim. Ajanın gaz kullanan yeteneklerini (Zehir Bulutu ve Zehir Perdesi) aktif tutmak bu seviyeyi azaltıyor, bu sebepten...
Herkese selam, ben David "Milkcow" Cole, VALORANT'ta ilerleyiş sistemleri üzerine çalışan bir tasarımcıyım. Bazılarınız Kapalı Beta süresince henüz yapım aşamasında olan karakter kontratlarını ve diğer ilerleyiş sistemlerini görme ve deneyimleme şansı buldu.
Coronavirüsler; Büyük(~20 nm), viral zarfa sahip (Viral genom 26-32 kilobaz uzunluğundadır), yüzeylerinden dışarıya doğru uzanan düzenli aralıklarla dizilmiş uzantıları (peplomerler) olan...
Merhabalar değerli Turkmmo sakinleri bugün ki konumda sizlere iphone'de bir müddet sonra oluşabilen kasma donma ve yavaşlama problemleri oluşmaktadır ve bu sorunlar ortadan kaldırmak veya en aza indirgemek adına belli başlı methodlar vereceğim umarım işinize yarar keyifli okumalar...
Merhabalar Değerli Turkmmo sakinleri bugün ki rehberimde sizlere apple ürünlerinde (iPhone,iPad) vb. ürünlerde nasıl ve ne şekilde güncelleme yapabileceğimiz hakkında anlatım hazırladım umarım yardımcı olmuştur keyifli okumalar dilerim, iyi forumlar...
Google Cihazımı Bul ile Ekran Şifresi Sıfırlama, Nasıl Yapılır?
Günümüz çağının yeni akıllı telefonlar için ekran şifresi değiştirmenin en basit yolu sanırsam cihazımı bul uygulaması ile sıfırlamak olacaktır. Şifresini...