TuZaKK 1
TuZaKK
bList 1
bList
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Altın Konu Listesi

Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.

Altın Konu The Last of Us 2: Sıradan enfekte zombi , nasıl öldürülür? (Rehber)

Bu bölümde Us 2'nin Son kılavuzun bestiary bir parçasıdır. Bu sayfada, "standart" virüs bulaşmış hakkında önemli bilgiler bulacaksınız . TLoU 2'deki en zayıf canavarların çeşitlerinin neler olduğunu açıklıyor ve onlarla başa çıkmanın yollarını öneriyoruz.

Öğeyi görmek için üye...

Altın Konu Metro Exodus Yeni Yılı kutlamak ve isyancılarla savaşmak | The Two Colonels Çözüm Yolu

Metro Exodus Two Colonels rehberinin bu bölümü oyunun bir sonraki bölümünü anlatıyor.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Biraz daha ileri gidin ve yeniden başlamanız gereken jeneratöre ulaşacaksınız. Metal iskele boyunca yürüdüğünüzde, bir solucan tarafından saldırıya...

Altın Konu Metro Exodus - Alev makinesi ile tünellerden geçmek | The Two Colonels DLC Çözüm Yolu

Metro Exodus The Two Colonels kılavuzunun bu sayfası, bu genişletmenin ilk kısımları için bir adım adım açıklamalı kılavuza sahiptir.

esik sahnelerden sonra, bir alev makinesi alırsınız pompalayın, başka bir ara sahneyi izleyin ve sonra...

Altın Konu Metro Exodus Haritanın ve kör canavarların peşinden gitmek | The Two Colonels DLC Çözüm Yolu

Metro Exodus Two Colonels rehberinin bir başka sayfası, haritayı almaya ve kör canavarlardan kaçınmaya odaklanıyor.

Kesilmiş sahneleri izleyin ve alev makinesi ile aşağı inin. İleriye giden yol doğrusaldır, ancak duvardaki yazı sizi herhangi bir...

Altın Konu Metro Exodus - Önsöz ve Kaptan ile ilk görüşme | Sam's Story DLC Çözüm Yolu

Metro Exodus rehberinin bu bölümü, Sam's Story DLC için bir adım adım açıklamalı kılavuz içermektedir. Sam, sevdiklerinin hala hayatta olup olmadığını öğrenmek için Aurora'dan ayrılır ve doğuya, Vladivostok'a gider.

Kesik sahnelerden sonra...

Geri