Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Konu Listesi
Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.
WordPress'te Güvenlik ve Hız Nasıl Geliştirilir ve Artırılır..
WordPress'in tüm olumlu noktaları arasında, birlikte çalışması kolay olması, geliştiricileri tarafından düzenli güncellemeler sağlaması ve daha birçok olumlu özelliğe sahip...
Merhaba Arkadaslar Bu Konuda Sızlere Ozellıkle wındows 10 kullanıcıları ıcın nasıl ram kullanımını dusururuz
nasıl Oyunlarda FPS artırabılırız nasıl ısletım sıstemını hızlandırabılırsınız nasıl onlıne oyunlarda yuksek pıng sorunu cozebılırsınız kendı...
Asari Diplomasisi görevi Mass Effect'te bir yan görevdir. Oyunun %100'ünü almak isteyen oyuncular bu görevi başlatmalı ve Nassana Dantius ile konuşmalıdır. Görevi tetiklemek için, oyuncuların kalede Nassana ile tanışmaları...
Mass Effect 3 misyonu "Hanar Diplomat" kalede gerçekleşir. Shepard Jondum Bau bir yardım isteği e-posta alacaksınız. Önde gelen siyasi figürlerin Reapers ile bağları olduğunu öne süren bilgiler olduğuna inanıyor. Arayışa...
Ring Of The Pale Order, Elder Scrolls Online'daki en etkili mücevher öğelerinden biridir. Bunu elde etmek için, oyuncular oyundaki oynanabilir haritalara dağılmış olan yüzüğün beş parçasının her birini bulmak zorunda...
Banshee, Warframe'deki ses karakteridir. Orasını tam olarak nasıl çalıştığını anlamıyorum çünkü bir buff ihtiyacı olan birçok oyuncu sanırım, ama bu. Banshee doğru inşa edildiğinde son derece güçlü olabilir. Tüm yetenekleri...
Para kazanmak, gerçek hayatta olduğu gibi The Sims 4'ün önemli bir parçasıdır. Oyuncular ev tasarlamayı, becerilerini geliştirmeyi ve diğer Simslerle ilişkiler kurmayı sevebilirler, ancak bunların hepsi biraz para olmadan imkansızdır. Çoğu oyuncu...
Bilgisayarınızı güncellemeye çalışırken Windows Installer Hatası 0xc8000222 ile karşılaştınız mı? Bu sorun birçok Windows kullanıcısı için endişe kaynağı olmuştur.
"Yükleyici bir Hata 0xC8000222 ile karşılaştı" bildirimini görürseniz, büyük olasılıkla...
Windows işletim sistemi, parolalarla kullanıcı profilleri oluşturmanıza olanak tanır. Diğer işletim sistemleri gibi Windows 10 da kullanıcılarının güvenliğine öncelik verir...
Modern bilgisayarların çoğunda Güvenli Önyükleme adı verilen bir özellik bulunur. Bu özelliğin amacı, bilgisayarınızın sürücüler ve hatta işletim sistemleri gibi imzasız bellenimlerle...
Donanım hızlandırma, dar bir dizi görevi genel amaçlı bir CPU'dan (merkezi işlem birimi) daha hızlı yapmak için özel olarak oluşturulmuş bilgisayar donanımını (yani silikon...
Video oyunlarından profesyonel 3D çalışmalara kadar, bir grafik kartı, bilgisayarlarını bir sonraki işleme düzeyine taşımak isteyenler için temel bir kittir. Ne yazık ki, bilgisayara ek donanım...
PC Anakartın Bozuk Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır ve Nasıl Düzeltilir..
Birçok kişi, bilgisayarlarında sorun yaşarsa, genellikle kötü anakartı suçlar. Ancak bunun başka bir bileşen değil de bir anakart sorunu olduğundan nasıl emin...
Windows 10'da Komut İstemi'ni açtıktan sonra herhangi bir tuşa bastığınızda pencere hemen çıkar. Nedenini görmek için CMD'yi tekrar açıyorsunuz ve ekranda " Komut istemi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı " ifadesini buluyorsunuz .
Sitenize gelen trafiği artırmak için daha fazla satış fırsatı yaratacak dijital pazarlama stratejilerine yatırım yaparsınız. Bazı işletmeler çeşitli stratejiler arasından seçim yapar ve SEO veya PPC...