Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Konu Listesi
Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.
Çoklu Önyüklenebilir İşletim Sistemleri USB'si Nasıl Yapılır?
Günümüzün dijital çağında, çoklu önyüklenebilir bir USB'ye sahip olmak inanılmaz derecede kullanışlı olabilir. İster bir teknoloji meraklısı, ister sistem...
Mavi Ekran Yerel Ayar Kimliği 16393 Hatası Nasıl Düzeltilir?
Her iyi şeyin bir dezavantajı vardır, belki her zaman değil ama en az on olaydan dokuzunda. Bilgisayarlar iyidir, ancak bazen mavi ekran yerel ayar kimliği 16393...
Stop 0x000000f4 Mavi Ekran Hatası Nasıl Onarılır?
Sisteminiz üzerinde çalışırken herhangi bir hatayla karşılaşmak oldukça sinir bozucudur, özellikle de bir yazılım yüklemek, bir proje üzerinde çalışmak gibi acil bir işin...
Mavi Ekran 0x000000d1 Hatası Nedir ve Nasıl Düzeltilir?
Bluescreen 0x000000d1 hatası (veya Death Windows'un Mavi Ekranı veya STOP: 0x000000D1), bazı dosyaların bozularak sistem ekranının mavi ekran 0x000000d1 hata kodunu...
Mavi Ekran 1033 Hatası Nedir ve Nasıl Düzeltilir?
Bu 1033 hatası, bilgisayar ekranının üzerinde çok sayıda metin yazılı mavi ekran hatası göstermesi durumudur . Kullanıcı ayrıca bilgisayarda bir şeylerin ters...
Bu hata, sistem dosyaları, sürücüler veya donanım sorunlarıyla ilgili sorunları gösterebilir. Mavi ekran yerel ayar kimliği 16393 hatasını gidermek için kullanıcılar...
Bir şeyin ortasındayken ya da bilgisayarınızı yeniden başlattıktan hemen sonra, kişisel bilgisayarınızda görebileceğiniz en korkunç manzaralardan biri, BAM!” Durdur 0x124 hata...
Diğer işletim sistemleri gibi Microsoft Windows da çeşitli sorunlara karşı savunmasızdır. Windows işletim sistemini kullanırken yaşanan birçok rahatsızlığın...
Windows'ta Mavi Ekran 0x0000001e Hatası Nasıl Onarılır?
Windows ortamını kullanırken hatalar çok yaygındır. Bir Windows kullanıcısı olarak hayatınız boyunca rundll hatası , Grub yükleme hatası , Ölümün Mavi Ekranı vb...
Mavi Ekran BCCode 4 STOP 0x00000004 Hataları Nasıl Düzeltilir?
Windows kullanıcısıysanız, PC'nizin bazı kullanımlarında Mavi Ekran BCCode 4, STOP 0x00000004 hatasıyla karşılaşmış olma ihtimaliniz yüksektir. Bazen...
Komut İstemi Kullanılarak Windows 10/11 Nasıl Onarılır?
Windows 10/11'in popülaritesinin artmasıyla birlikte çoğu bilgisayarda Windows 10/11 işletim sistemi kuruludur. Windows 10/11 mükemmel bir kararlılığa sahiptir...
Windows 7'de Bozuk ve Hasarlı Sistem Dosyaları Nasıl Onarılır?
Windows 7 sisteminiz ideal bir şekilde çalışmıyor mu? Endişelenmeyin; Windows 7'de bozuk veya hasar görmüş sistem dosyalarını onarmanın pek çok yolu...
Bilgisayar dünyasında, bir sabit diskte birden fazla bölge oluşturmak oldukça yaygındır. Böyle bir oluşturma sayesinde, bir bilgisayarın işletim sistemi bu bölgelerin...
Bozuk Windows İşletim Sisteminden Veriler Nasıl Kurtarılır?
Donanım sorunları, Windows'un eski bir sürümünün kullanılması veya sisteminizle ilgili beklenmeyen bir arıza yaşanması nedeniyle bilgisayarınız aniden...