Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Konu Listesi
Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.
Selam Black Myth: Wukong severler , yeni bir "Rehber" konusuna hoş geldiniz !
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bu bölümde size terler döktürecek olan Guangmou BOSS hakkında bilgilendirme yapacağım .
Selam dostlar , Black Myth: Wukong 'un yeni bir bölümüne hoş geldiniz. Bu bölümde sizlere Rock Solid Spell (Parry) yani Sağlam Kaya Büyüsü("kaya" yerine "taş" da...
Black Myth: Wukong'da yeni silahlar üretmek, daha fazla hasar vermenin en hızlı yollarından biridir . Yeni silahlar üretmek, oyundaki ilk birkaç boss'u tamamladıktan sonra en yakın...
Black Myth: Wukong, oyuncuların üretip donatabileceği çeşitli zırh setlerine sahiptir. Her bir zırh parçasının kendine ait istatistikleri vardır ve birçoğu elemental veya durum...
Worryfree Brew , Black Myth: Wukong oyuncularının dördüncü bölümde edinebilecekleri İçeceklerden biridir . Oyundaki içecekler, Gourd'a takılabilen ve belirli bonuslar sağlayan öğelerdir. Bunların ayrıca...
Black Myth: Wukong,Öğeyi görmek için üye olmalısınız. karşılaştırıldığında yeni oyuncuların takip etmesi için biraz daha kolay olabilir, bunun başlıca nedeni daha doğrusal tasarımıdır. Ancak, [COLOR=rgb(251, 160...
Merhaba Black Myth Wukong: Black Wind Mountain Bell Konumları rehberine hoş geldiniz.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Önceki konularda Öğeyi görmek için üye olmalısınız. nerede bulunur bunu göstermiştim. Şimdi yine Black Wind Mountain bölgesindeki "Bell" (Çan)...
Selam Black Myth: Wukong hayranları , bu bölümde sizlere Purple Talismanlar [Mor Tılsım] ve konumları hakkında içerik hazırladım. Umarım işinize yarar.
Merhaba arkadaşlar filesimi bugün paylaşma kararı aldım sebebi ise metin2 bırakmam olmak o yüzden paylaşma gereği duydum ya bazen bakıyorum filesler kısmına turkmmoda adamlar bile bile sırf birbirinden intikam almak adına gidip sorunlu warez filesi...
Selam dostlar .
Black Myth: Wukong, Çin Mitolojisi'ne dayanan bir aksiyon RPG oyunudur ve kendi kaderini kabul eden bir Maymun'un hikayesini takip eder.
Bu bölümde sizi ciddi zorlayan hatta sinir krizine sokan...
Selam Black Myth: Wukong hayranları. Bu konuda sizlere onlarca "yan görev" den biri olan Fox Quest yani Tilki Görevi nasıl başlatılır ve tamamlanır bunu göstereceğim.
Selam Black Myth: Wukong oyuncuları , bu bölümde sizlere Yellow Wind Ridge deki zor bulunan meditasyon noktalarını göstereceğim
Hayatın anlamı, insanlık tarihi boyunca filozoflar, yazarlar ve düşünürler tarafından tartışılan en derin ve karmaşık sorulardan biridir. Bu soru, bireylerin yaşamlarını nasıl anlamlandırdıkları...
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Edebiyat: Klasik Eserler Üzerine Tartışmalar
Klasik edebiyat eserleri, zamanın ötesinde bir değer taşıyan, insan doğasının derinliklerine inen ve evrensel temaları işleyen metinlerdir. Bu eserler, yüzyıllar boyunca farklı kültürlerde okunmuş...
AIO Runtimes olarak da bilinen All in One Runtimes, temel çalışma zamanı paketlerini entegre eden ve bunları otomatik olarak yükleyerek tüm programların kusursuz...
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Windows 10 Pro DVD İSO Build 10240 64bit Türkçe MSDN İndir...
Bir silahlı çatışmada nişanınız, pozisyonunuz, çatışmada kaç düşman olduğu, başka bir takımın üçüncü bir kişiyi yakalama olasılığı, yeterli iyileştirmeniz olup olmadığı vb. gibi dikkate alınması gereken birçok...