farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Altın Konu Listesi

Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.

Altın Konu Asus ROG Crosshair X870E Extreme Anakart İncelemesi

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Gümüş/krom yansıtıcı detaylara sahip tamamen siyah bir görünüme (mat siyah PCB) sahip. Amiral gemisi sınıfı bir anakart için nispeten sade, ancak yine de harika görünüyor. Diğer anakartlardan öne çıkan özelliği, VRM soğutma bloğuna entegre edilmiş büyük 5 inç...

Altın Konu One Piece Evreninden Yeni Seri: Kadın Kahramanlar Anime Spin-off'u Geliyor

One Piece serisi, dünya çapında tam anlamıyla bir sansasyon haline geldi. Japonya'da zaten onlarca yıldır büyük bir ilgiyle karşılanırken, son yıllarda deniz aşırı ülkelerde de inanılmaz bir popülerlik kazanıyor. Hâl böyle olunca, hayranlar serinin bolca yeni içerik almasına şaşırmıyor...

Altın Konu Dragon Quest Karşılaştırması: Efsanenin Başlangıcı ve Gelişimi (HD-2D Yeniden Yapımlar)

Dragon Quest, 1986 yılında Japonya'da Enix için bir RYO imparatorluğunun temellerini attı ve bunu 1989'da Kuzey Amerika'daki çıkışı takip etti. Serinin devam oyunu olan Dragon Quest 2: Efsanevi Soyun Aydınlatıcıları, her iki bölgede de yalnızca...

Altın Konu Lexar THOR 32 GB (2×16 GB) DDR5‑6000 CL38 Ram İncelemesi

Lexar THOR 32 GB (2×16 GB) DDR5‑6000 CL38​
Bu bellek kitiyle ilgili biraz uzun ama faydalı bir analiz yapmak istedim, sistem topluyor ya da mevcut sistemini yükseltmeyi düşünüyorsan, senin için adım adım değerlendirilecek bir rehber niteliğinde...

Geri