Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Decorofgame ile bi alışverişimiz oldu keske yapmasaydım sizinde yapmanızı tavsiye etmiyorum 1 haftada bitireceği tasarımları bize tam 1 ayda zor teslimatını yaptı bundan dolayı gecikmeler yaşadım beni çok fazla mağdur etti kendisiyle kesinlikle alışveriş yapmayın paragöz aç karaktersiz insanın biridir, biz kendisine 400 TL ödeme yaptık ve tasarımlarımızı hep geciktirdi 4 5 gün hep geç aldık tasarımlarımızı ve en son bize kendisiyle site uyarlaması için basladık 100 TL borçlanıcaktık bize 09.03.2019 tarihinde teslim edeceği site panel uyarlamasını 12.03.2019 tarihinde teslimatını yapıcaktı yapıcaktıki bizden ödeme istedi biz kendisine biraz beklemesini ödemesini yapacagını söyledik bir çok alışverişimiz oldu kendisi 100 TL için bizim ödemesini yapmıs oldugumuz 400 TL lik tasarımları kapak, login vs bütün herşeyi warez edicem diye bizi tehdit etti yetmezmiş gibi, Serverimize gelicek olan Loncalarla görüşüceğini 100 TL veremeyen adamlar size 8000 TL turnuva ödülünü veremez gibisinden konusma yapıp bizi tehditler etti. kendisi para göz karaktersiz'dir kesinlikle iş yapmayın bizi çok fazla mağdur etti kendisinin ödemesi 100 TL 1 2 gün gecicek diye bize yapmadıgını bırakmadı en son turkmmoda yaptıgımız şikayet konusunuda tehditle kaldırttı. Bütün kanıtlar aşşağıdadır Yetmezmiş gibi 100 TL yi benim arkadaşlarımdan istemeye başladı herkese mesaj atıp paramı istiyorum diye tek tek bütün arkadaşlarımıza mesaj attı Hepsi Kanıtlı,, KESİNLİKLE İŞ YAPILICAK BİRİSİ DEĞİL .. YAPMAYIN.
DİPNOT: Turkmmoda açılan şikayet konuları kişiye özgü ve mağdur olmuş kişiler tarafından açılan bir konudur bunu kaldırmak için tehditler ederek bizi zor durumda bırakarak ve oyuncu kaybetmemize yol açtı bu sebepten turkmmodaki daha önce açtıgımız şikayet konusunu tehdit ederek kaldırttı
Daha önce kendisi server açmıs ve koydugu turnuva ödülünü vermediği için piyasada adı lekelenmiş biz turkmmoda açtıgımız şikayet konusunu silmediğimiz için bütün gruplarda
M2Best Sunucusu Avora2 Diye tanıtımlarımızı yaptı ve oyuncularımızı şaşırttı bize oyuncu kaybına sebep oldu.
Daha henüz teslim almadıgımız ve 4 gün geciktirdiği panel tasarımının ücretini arkadaşlarımdan istedi amacı o istediği an parası gelicek biz istediğimiz zaman bizi tasarımlarımız 4 5 gün geciktiricek,
Arkadaşın sadece tasarımları yapıp ödemesini alıp teslim etmesi gerekirken haddiden fazla aşarak teslim etmediği 100 TL değerindeki panel uyarlaması ödemesi için loncalara tek tek mesaj attı ve caydırma yaptı buda bizim oyuncu kaybına yol açtı başkalarıda bu tuzağa düşmesin daha önceden başka bi kişiye yaptıgınıda söyledi
ÖDEMESİ YAPILMIŞ TASARIMLARI WAREZ ( PAYLAŞMAK ) LA TEHDİT ETTİ
Toplamda 400 TL ödemesi yapılmış olan tasarımları warez etmeye yani paylaşmaya hakkı yoktur. Çünkü ödemeleri yapıldı ödemeleri fazlasıyla önceden kendisine toplu bir şekilde yapıldı. henüz reklamları yapılan açılmamış olan bir serverin üstelik ödemesi yapıldıgı halde paylaşamaz,
06.03.2019 Saat 13:16 da login tasarımını vereceğini söyledi o günü öyle geçirdi saat 23:40 gibi gece 01:00 da vereceğini söyledi
Kanıt : https://i.hizliresim.com/8avjEW.png
Gece 1 de logini vereceğini söyleyip kendisine ulasamadık internetinin kesildiğini söyledi 07.03.2019 Saat 12:58 de 15 dk içerisinde vereceğim diyip gene teslim etmedi
Kanıt2 : https://i.hizliresim.com/8avj9W.png
08.03.2019 tarihinde en son kendisine zorla ulasarak saat 11:33 de Teslimatını yaptı yani arkadaş 2 gün boyunca 1 login tasarımı için bizi oyaladı , Bizi Çok fazla mağdur etti
Kanıt : https://i.hizliresim.com/16WR4Y.png
Son olarakta Henüz teslim alınmamış bir tasarım için bunları yapması çok saçma hadi biz teslimatı almış olsak kendisine ödemeyi yapmamıs olsak yapmakta özgür lakin tasarım teslim alınmadı, üstelik 09.03.2019 tarihinde yapması gerekirken 12.03.2019 tarihinde teslimatı yapmaya kalkıştı 3 gün geciktirdi ve kendisi bizden anında ödeme istedi. yapamıcamızı söyledik biraz beklemesini tasarımın elinde durmasını ödemeyi yaptıktan sonra göndermesini istedik lakin arkadaş paragöz ve karaktersiz olduğu için bizden hemen ödeme istedi..
NOT : Bütün deliller ve kanıtlar Turkmmo'ya sunulmuştur, Gereğinin Yapılmasını Satış konusunun kapatılmasını arz ederim. Kimse bu duruma düşmesin diğer mağdur olan arkadaşlar eminimki Şikayet konusu açamadılar açmaya kalksalardı serveri kötülemek için gruplarda paylaşım yaptıgı için kaldırılmış olabilir. arkadaş sunu istiyo ben hemen ödeme alırım teslimatı bugün veririm diyip 3 4 gün geciktirirm hakkımda kötü yorum attırmam atarlarsa tasarımları warez ederim diyip tehditlerle arkadaşları mağdur etmesin.