farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

//

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Son1Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 187
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gel bi server e görüşelim..

>> GM'LİK TECRÜBEM VARDİR. >> Servere User Çekerim Sayfalara Tanıtım Yaparım >> Oyun Sorunları Oyuncu Isteklerı Oyu Icı Hıle Kulanımı Çözerim >> Yeni Gelen Oyunculara Server Hakında Bilgi Veririm >> Kımseyı Banlamam Yardım Etmem(ıtem konusunda) >> [TL] VE GMLİK YAPTİM >> Kurucu Sözünden Çıkmam >> 5 Saat Onlineyim >> Her Konuda Bilgim Var >> GM arayanlar Eklesin Şartları Konuşalım ( ACİL !!!! ) dc konuşa biliriz enes#9449
Konunuzu 24 saat içerisinde Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ! Uygun olacak şekilde düzenleyiniz.

>> GM'LİK TECRÜBEM VARDİR. >> Servere User Çekerim Sayfalara Tanıtım Yaparım >> Oyun Sorunları Oyuncu Isteklerı Oyu Icı Hıle Kulanımı Çözerim >> Yeni Gelen Oyunculara Server Hakında Bilgi Veririm >> Kımseyı Banlamam Yardım Etmem(ıtem konusunda) >> [TL] VE GMLİK YAPTİM >> Kurucu Sözünden Çıkmam >> 5 Saat Onlineyim >> Her Konuda Bilgim Var >> GM arayanlar Eklesin Şartları Konuşalım ( ACİL !!!! ) dc konuşa biliriz enes#9449
Konunuzu 24 saat içerisinde Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ! Uygun olacak şekilde düzenleyiniz.
Konu düzenlenmediği için kilitlenmiştir. Düzenlemek isterseniz özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri