///////////

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CeranHosting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 222
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben 50 TL yatırdım sonra ticketteki elemanınız 20 tl daha yatırırsam .com .net li site alacağımı söyledi. Siz burada .com hediye diyorsunuz ne oluyor ? Toplamda 70 TL lik ödeme yaptık

Forumda 22:46 da bir serverin konusuna güncel diye yorum yapıyorsunuz burada kendi konunuzda bana cevap vermiyorsunuz. Çoluk çocuk gibi habire ticket atmıyor ilk attığım tickette cevap bekliyorum cevap vermiyorsunuz. Teslimat 1 saat içinde yapılacaktır deniliyor saat 21:08 de ödeme yapıldı hayla ortada sunucu yok ve ödeme yapıldıkdan sonra Yusuf CERAN isimli elemanınız 20TL daha yatırıp .com .net sitesi açmam gerektiğini söylüyor önce reddedip varsa kendi hediye ettiğiniz siteyi kabul edeceğimi söylüyorum bana artık böyle birşey yapmadığınızı site olmazsa mysql a bağlantı gerçekleştirilmeyeceği söyleniyor bende 20TL daha hesaba havale ediyorum.Sonra bakıyorum burada siz başkasına .com lu sitenin hediye olduğu söylüyorsunuz. Baktım hiç biryerden bilgilendirilmiyorum skype ekledim ordada henüz eklenmedim. Ödeme bildirimide yaptım elemanınız sordu hangi banka diye söyledim dekont yollayımmı dedim cevap vermedi. İlk izlenimim hiç memnun değilim. Şu sorunlar çözülse bile memnun kalmayacağım.

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...-ceranhosting-dolandiricigi.html#post15870862

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)