Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kzı oyundan bagırmaya basladı camda soyunulur t veya edit karsılıgı die bnde kzı banlatmak için smn sini alıp msn görüntülerini kayıt ettim sonra bana snei banlatıcam dedi bnde sucsuz yere kimseyi banalatamazsın asıl bn seni banlatıcam bu ss lerle dedim oda beni banlamıolar gm admin herekz beni bnde onalrı tanıorum dedi
senin BadBoys16 nickli 115 surana sahte ss yaparım banlatırım dior varmı böyle bişey
gm de admin de bana bişey yapmaz dior
admin benim carım ban yesin ondan sonra senin savcılıkta davada görüşürz kardeşim. ss leride koyamda bi bakın böyle oyunmu olur oyunmu bu
adam at koşturor oyunda
ahahah hala şoktayım
oyundan ss =
bunlarda msn den ss ler
//////
konuyu silmeyin vyea ban atmayın atsanızda bişi değiştirmez gerci
iyi forumlar.
senin BadBoys16 nickli 115 surana sahte ss yaparım banlatırım dior varmı böyle bişey
gm de admin de bana bişey yapmaz dior
admin benim carım ban yesin ondan sonra senin savcılıkta davada görüşürz kardeşim. ss leride koyamda bi bakın böyle oyunmu olur oyunmu bu
adam at koşturor oyunda
ahahah hala şoktayım
oyundan ss =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bunlarda msn den ss ler

//////
konuyu silmeyin vyea ban atmayın atsanızda bişi değiştirmez gerci
iyi forumlar.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sende Ona Cam Actıracakmışsın Galıba SenıN Yaptıgında Ayıp..
ayıp mı kardeşim kanıtım nasıl olucak söle bana bişey actıgı yok
kız oldugu dda belli deil ama ne olursa olsun görüon dönen dolapları yalanmıyım. ?Sende Ona Cam Actıracakmışsın Galıba SenıN Yaptıgında Ayıp..
kardeşim kız orda ha gm ha ben aynısı dior 1 sözüme bakar dior sen bunu düşncene gelmiş bana ne diorsun ayrıca elimde bir kanıt olmadan ne yapabilirimki
yalanmıyım. ?Kullandığınız üsluba ve konu başlıklarınıza dikkat edin lütfen. Konunuzu editliyorum msn konuşmalarına yer vermeden oyun içi ss nizi de
Kural İhlali Bildirim
yukarıdaki bölüme uygun başlıkla açarsanız ilgilenilir.
Kural İhlali Bildirim
yukarıdaki bölüme uygun başlıkla açarsanız ilgilenilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...