ELveDa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melancoliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 711
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melancoliq

Level 7
Konular
189
Reaksiyon Skoru
85
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
122
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu Sefer beni caydırmaya calısmayın ben calıstıkca ustume binenler adına bazılarından ozur diledikce ılımlı yaklastıkca ezildiğim hor gorulduğum icin aranızdan ayrılıyorum.(Emrah abi değildir).İsim vermedim vermem veremem beni bu siteye
mod. olarak gormeyenler icin soyluyorum.Hersey gorunduğu gibi değildir.Bunu size ezberlettim ezberleticemde.Ole belayla cezayla olmaz bu işler.Her lafta Ustume geliyolar denmez.Lafı anlayan coktan anladı.Ben bu siteye yakısıorsam yakıstıranlar ark listem ve funlarım gerisi hikaye.Bir mod gibi msnim eklenip yardım isteniyorsa bilinki atı alan uskudarı geçti.Sıkı dostlar icin arasıra macera devam eder. 15 tatilden sonra bambaska bi ad san davrans. la karsınızdayım.Unutmayın Benim rahat edemediğim yerde hiç kimse rahat edemez.Keyfe keder kralına değil alayına gider.Yuzler ce kisi olsanız ne yazar hepinize tek gelirim.KanKiys e katılmak isteyenler om atsın bn okurum

güle güle emeğin için teşekkürler

Sendemi gittin be abim ... bye...

ilginiz icin tesekkurler lafı yiyen arkadaş hala açıklama yapmadı ama nese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)