Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Mymt2.org

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan terget34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 554

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Anasayfa: MyMt2 Private Server ----------------------------------------------- İndir: MyMt2 Private Server ----------------------------------------------- Ticket: MyMt2 Destek Sistemi ----------------------------------------------- Facebook Sayfamız: MyMt2 Private Server | Facebook ----------------------------------------------- Tanıtım Videosu: Mymt2 Tanıtım Videosu - Xfire Video Tanıtım Videomuzu İzleyip Oyun Hakkında Gerekli Bilgiler Edinebilirsiniz. Oyuna Başlangıç; 55Lvl Ve Full İtem Olarak Başlıyor. Oyunumuz Özellikleri ; - 8 GB Dedicated sunucu - 8 Aydır Online - Dc hilesi, 4x , 6x yok! - Çok kaliteli launcher sistemi ( Durmadan siteden ayrı ayrı pack indirme derdi yok) - Herkezde Lvl Gösterme - Süper NPC'ler - 127 Lvl Sınırı - 8 Adet Binek Aktif - Işınlanma Yüzügü Aktif - Zombi Adası Aktif - Droplar % 1000 7/24 Açık - Tüm Moblar Ve İtemler Türkçe - Oyuna Giriş Ekranında Ekran Klavyesi - Altıgen Hediye Paketi - Buz zindanında Yarı-İnsan - Çelik Zırhları - Su Perisi - 61 Zırhları düşürebilirsiniz. - Buz Cadısı - Buz Ejderhası - Tekerlek - İmparatorluk Kayaları Sabitlenmiştir. Dönüşümler : >>>> >> >> >> >>>> >>>> >>>> >>>>

:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri