Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle şunu belirtiyim resimler tamamen gerçek olup bizzat k2network ve gamerfirst ofislerinden çekilmiştir.
KO ekibinin günlük mesaisi: Özellikle şuanki sorunlara tam uygun
İnanmıyan varsa resimlerde daha fazlası var
06:00 06:30 Yeni vardiyanın görevi devralması
06:30 06:40 Servere restart ve giremeyenlere tezahurat
06:49 07:30 Temizlikçilere toz alınmamaı yuzunden bagırma cagırma ve yeni temizlik şirketi arayışı
07:30 08:30 Kahvaltı zamanı (Nescafeler şirketten )
08:30 10:30 Server kablolarının denetlenmesi çıkanların yerine takılması
10:30 11:00 Uff yorulduk kahve molası ve premium alanlarla gırgır gecme
11:00 12:00 Bayanlar el ayak tırnak bakımı makyaj tazeleme erkekler patron cekiştirme ve ogleden sonraki
mesaiye hazırlık (Bir reset daha)
12:00 13:30 Pcler (serverlar) temizlikçikadına emanet edilerek ogel yemeği molası
13:30 14:00 Maç hazırlığı (ikişerden 4 masa kale olarak kullanılacak)
14:00 14:45 teknikekip - forum ekibi maçı birinci devre (hişşt joe dogru vur topa bak gene servere carptı
restartmı atsak ne yapsak/Yok be mike sadece guc kablosu cıkmş Jane taksana sunu)
14:45 15:00 Devre arası ve kahve molası
15:00 15:45 İkinci devre (durrtt ahmet hard diskin arkasına saklandın penaltııı / yok be hocam saklanmadım
dataları kontrol ediyordum /Oh my god bu penaltıyı ben atacam /SaNGIRRRTT yere düşenbir
ekran sesi. /Hişşt mary teyze cabuk cope at su ekranı mahmut abiyede soyle depodan yeni bi
tane versin
15:45 16:00 ter kurulama dus alma
16:00 17:00 Patrondan gelenmukafat pastasının yenmesi restart atma ve forumdak iniltilere bakarak dalga
gecme.
17:00-18:00- Akşam yemeğine hazırlık. Tüm çalışanlara cips, kola, çerez
18:00-19:00 Play station turnuvası-
-Hey mayk buda ne böyle.
-Pes2009 corc yeni çıkmış
- Bizim k2 böyle bi oyun yapabilirmi sence ?
-Yok be dostum bunda lag ve bug yok
- Doğru söylüyosun lagsız bugsuz b.k suz oyunun zevki çıkar mı Hahahhaha
k2 network çalışanlarının serverlar boşken yaptıkları bir kıyafet partisi
.
Bu resime iyi bakın. Pc ler kapalı ve K2NETWORK çalışanları aylak aylak otururuyolar.
Yine serverların kapalı olduğu zamanın birinde napcağını şaşıran GM ve ofisboylar bilek güreşi yapıyorlar. Playerlerda Startı beklesin dursunlar. Yada bakım dedikleri bu olsa gerek pc leri kapatıp 4 saat dinlendiriyolar. Halbuki bu olay yedek serverlar devreye girerek halledilebilir ve çoğu diğer online ounlar gibi 7/24 kesintisiz oyun sağlanabilirdi.
T-Shorte iyi bakın bunlar gamerfirst çalışanları
En soldaki adam k2 nin ceosu ve çalışanlara mükafat pastası ve şampanyası.
Ticketlere bakan köpek
Resimler tamamen gerçek olup K2NETWORK ve Gamerfirst ofisinden çekilen görüntülerdir.
KO ekibinin günlük mesaisi: Özellikle şuanki sorunlara tam uygun
İnanmıyan varsa resimlerde daha fazlası var
06:00 06:30 Yeni vardiyanın görevi devralması
06:30 06:40 Servere restart ve giremeyenlere tezahurat
06:49 07:30 Temizlikçilere toz alınmamaı yuzunden bagırma cagırma ve yeni temizlik şirketi arayışı
07:30 08:30 Kahvaltı zamanı (Nescafeler şirketten )
08:30 10:30 Server kablolarının denetlenmesi çıkanların yerine takılması
10:30 11:00 Uff yorulduk kahve molası ve premium alanlarla gırgır gecme
11:00 12:00 Bayanlar el ayak tırnak bakımı makyaj tazeleme erkekler patron cekiştirme ve ogleden sonraki
mesaiye hazırlık (Bir reset daha)
12:00 13:30 Pcler (serverlar) temizlikçikadına emanet edilerek ogel yemeği molası
13:30 14:00 Maç hazırlığı (ikişerden 4 masa kale olarak kullanılacak)
14:00 14:45 teknikekip - forum ekibi maçı birinci devre (hişşt joe dogru vur topa bak gene servere carptı
restartmı atsak ne yapsak/Yok be mike sadece guc kablosu cıkmş Jane taksana sunu)
14:45 15:00 Devre arası ve kahve molası
15:00 15:45 İkinci devre (durrtt ahmet hard diskin arkasına saklandın penaltııı / yok be hocam saklanmadım
dataları kontrol ediyordum /Oh my god bu penaltıyı ben atacam /SaNGIRRRTT yere düşenbir
ekran sesi. /Hişşt mary teyze cabuk cope at su ekranı mahmut abiyede soyle depodan yeni bi
tane versin
15:45 16:00 ter kurulama dus alma
16:00 17:00 Patrondan gelenmukafat pastasının yenmesi restart atma ve forumdak iniltilere bakarak dalga
gecme.
17:00-18:00- Akşam yemeğine hazırlık. Tüm çalışanlara cips, kola, çerez
18:00-19:00 Play station turnuvası-
-Hey mayk buda ne böyle.
-Pes2009 corc yeni çıkmış
- Bizim k2 böyle bi oyun yapabilirmi sence ?
-Yok be dostum bunda lag ve bug yok
- Doğru söylüyosun lagsız bugsuz b.k suz oyunun zevki çıkar mı Hahahhaha
k2 network çalışanlarının serverlar boşken yaptıkları bir kıyafet partisi
Bu resime iyi bakın. Pc ler kapalı ve K2NETWORK çalışanları aylak aylak otururuyolar.
Yine serverların kapalı olduğu zamanın birinde napcağını şaşıran GM ve ofisboylar bilek güreşi yapıyorlar. Playerlerda Startı beklesin dursunlar. Yada bakım dedikleri bu olsa gerek pc leri kapatıp 4 saat dinlendiriyolar. Halbuki bu olay yedek serverlar devreye girerek halledilebilir ve çoğu diğer online ounlar gibi 7/24 kesintisiz oyun sağlanabilirdi.
T-Shorte iyi bakın bunlar gamerfirst çalışanları
En soldaki adam k2 nin ceosu ve çalışanlara mükafat pastası ve şampanyası.
Ticketlere bakan köpek
Resimler tamamen gerçek olup K2NETWORK ve Gamerfirst ofisinden çekilen görüntülerdir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)