İçerde Derin Anlatım Aradığınız Gm Bu Süper Yha Bi Gir Bak

1963GmOlcak

Level 2
Konular
55
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
70
TM Yaşı
15 Yıl 1 Ay 5 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Mrb Arkadaşlar Cv im Biraz Uzun Sürebilir Lütfen İyice Okuyunuz !

not: Sadece VPS-VDS-Dedicated sw lerde GM olurum hamachi sw ler disinda GM arayan arkadaslarımız varsa okusun lütfen..

Adım : Ahmetcan

Online süresi : günlük en düsük 8-10 saat

Özelikler :

1 - navicat putty filezilla gm atack server hepsini bilirim

2 - Skill p npc ekleme isinlanma npc ekleme levinin yüzügü (isinlanma yüzügüdür) ekleme bilirim. (not: isinlanma yüzügü bugsuz ekliyorum)

3 - Her türlü item fiyati ayarlama npclere item ekleme bilgim vardır.

4 - Bos bir npc mi yapmak istiyosunuz tüm npcleriniz dolu ve item koyamıyo musunuz iste aradiginiz kisi benim size bos bir npc acip icine istediginiz itemi istediginiz fiyata atarim..

5 - Üst dropları acarım ( oto para toplama , fazladan depo gibi)

6 - Demirci editlerim ( + basarken yakmayan item istemeyen ve para istemeyen veya +6 ya kadar yakmayan item ve para istemeyen +6 dan sonra yakan. veya normal demirci para isteyen item isteyen yakan)

7 - Sw Nize oyuncu cekmek icin elimden gelen reklamı tanıtımı saglarım.

8 - putty den reboot atma sw kapama sw acma navicattan gm lik ekleme gm lik silme atack serverdan adam banlama edit yapma ws bilgim vardir.

9 - web site hakkındada bilgim var sitenizde istediginiz degisikligi yapabilirim.

10 - Güvenilir biri oldugumdan süpheniz olmasın. bugüne kadar hep kendi serverimi acip kapadim ilk GM lige bakloomt2 adinda bi sw ile basladım ondan sonra dropmt2 adında bi sw actm sonra hermosamt2 sonra jesusmt2 sonra lucifermt2 falan diye gitti yaklasik 6-7 tane vps sw acip kapadım. en sonundada bilisim isine girdim luciferbilisim adında bi site actip yaklasik 6 ay bilisimde hizmet sagladım bi süre sonra bir firma tarafından dolandırılınca bilisimi kapatmak zorunda kaldim o yüzden simdi GM likle ugrasmak istiyorum..

11 - Aradıgınız GM benim kendimden oldukca iddali ve eminim iletisim icin bilgilerimi vereyim sormak istediginiz seyler olursa msn üzerinden sorabilirsiniz..

12 - Ox editlerim ox sorularını türkce yaparım istediginiz ox sorusunu ekleyip istediginiz OX sorusunu cikartirim..

13 - Navicattan silahların saldırı degerlerini yükseltip düsürebilirim kalici olarak.

14- 127 silahlari ekli item_proto dosyam var para buguda yok dosyada sw nize atabilirim. böylece atack serverda 127 silahlarini editleyebilirsiniz ve oyunda kodlarını yazdıgınız zaman envanterinize gelebilir tabi sadece GM lerin..

iletisim msn adresim: ahmetca_8@hotmail.co m

Not:Boşluk Silin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)