- Konular
- 658
- Reaksiyon Skoru
- 66
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- -58
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. Size kendimide kullandığı çok güzel bir taktik sunacağım. Bu taktik sayesinde 3 gün koruma içerisinde 150 tokmak ve 115 de nufus yaptım. İnanmayanlara resim de koyacağım. Simdi size nasıl yaptığımı açıklayacağım..
Kayıt işlemini bitirdikten sonra hesabımıza giriyoruz. Görevleri iptal ediyoruz. Bize 3 saatte bir hammadde gelicek. Şimdi verilen altını ellemıyoruz. Npc ile asker basıcaz.. İlk önce merkez binasını 3 yapıyoruz. Daha sonra bir tane odunu 1 bır tane tuglayı 1 yapıyoruz. Ve ardından tahıl ve hammadde deposu kuruyoruz.. (Eğer hammadde yetmezse gelecek olan hammaddeleri bekleyin) Daha sonra pazaR kuruyoruz. Ardından askeri üs ve kışla.. Bu arada hammaddelerç ok azalacak. Gelecek olan hammaddeleri bekleyin...
Daha sonra npc ile asker basıyoruz.. Oyuna geç kayıt oldugumuz için etrafımızda illakı tecrübesiz oyuncular vardır onlara saldırarak yagma yapıyoruz. Arkadaşlar unutmayalım Yagma gelişimimiz için çok önemli. Birazdan koyacagım fotoyu ben 2 günde yaptım..(yağma sayesinde.).. Arkadaşlar daha sonra üretimizi geliştiriyoruz. Bu arada asker 1. planda olmalı..
Yapacaklarımız..
- Merkez binası 2 & 3
- Tugla 1 odun 1
- Tahıl ve Hammadde deposu..
- Pazar (NpC..)
- ASkeri üs
- KıŞLa..
- AskeRRRRRR´ ~
- Ve en önemLisi Yaqma..
Kayıt işlemini bitirdikten sonra hesabımıza giriyoruz. Görevleri iptal ediyoruz. Bize 3 saatte bir hammadde gelicek. Şimdi verilen altını ellemıyoruz. Npc ile asker basıcaz.. İlk önce merkez binasını 3 yapıyoruz. Daha sonra bir tane odunu 1 bır tane tuglayı 1 yapıyoruz. Ve ardından tahıl ve hammadde deposu kuruyoruz.. (Eğer hammadde yetmezse gelecek olan hammaddeleri bekleyin) Daha sonra pazaR kuruyoruz. Ardından askeri üs ve kışla.. Bu arada hammaddelerç ok azalacak. Gelecek olan hammaddeleri bekleyin...
Daha sonra npc ile asker basıyoruz.. Oyuna geç kayıt oldugumuz için etrafımızda illakı tecrübesiz oyuncular vardır onlara saldırarak yagma yapıyoruz. Arkadaşlar unutmayalım Yagma gelişimimiz için çok önemli. Birazdan koyacagım fotoyu ben 2 günde yaptım..(yağma sayesinde.).. Arkadaşlar daha sonra üretimizi geliştiriyoruz. Bu arada asker 1. planda olmalı..
Yapacaklarımız..
- Merkez binası 2 & 3
- Tugla 1 odun 1
- Tahıl ve Hammadde deposu..
- Pazar (NpC..)
- ASkeri üs
- KıŞLa..
- AskeRRRRRR´ ~
- Ve en önemLisi Yaqma..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...