Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

AK Parti Edirne Milletvekili Aday Adayı Tanıtımı

• Konuyu başlatan ByRevo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 314

ByRevo

Level 17
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,457
Online süresi
1007s
Reaksiyon Skoru
694
Altın Konu
0
Başarım Puanı
369
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 11 Gün
MmoLira
-134
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, "AK Parti'de herkese yer var" dedi.

Budak, Acar Tesislerinde düzenlenen AK Parti Edirne Milletvekili aday adayı tanıtım toplantısında, AK Parti ailesi için coşkulu, heyecan verici, bereketli ve güçlerine güç katan bir akşam yaşadıklarını söyledi.

Edirne'de AK Parti oylarının yüzde 8'lerden yüzde 28'lere çıkarttıklarını ifade eden Budak, "Bu Edirne de hiç kolay değil. Türkiye'de AK Parti devamlı birinci parti. Edirne Cumhuriyet tarihinde en büyük hizmetleri alıyor. Ama bunu oya yansıtamıyoruz. Bunu oya yansıtabilmek için toplumla gönül birliği yapmalıyız. Bunun için de bizlere çok büyük görevler düşüyor" dedi.

Kendisinin milletvekili olarak il ve ilçe başkanları ile omuz omuza verdiklerini ve köy köy, mahalle mahalle dolaşarak bu seviyeye geldiklerini hatırlatan Budak, şöyle devam etti:

"AK Parti olarak aday adayı bolluğu yaşıyoruz. Bizim gönlümüz geniş. AK Parti Türkiye partisi. AK Parti ideolojik bir parti değil. AK Parti'de herkese yer var. Yeni katılan ve katılacak olan arkadaşlara da biz hoş geldiniz diyoruz. AK Parti ailesi güzel bir aile. Hoş geldiniz, hoş geldiniz..

Projelerine güvenen her insanın siyasetle mutlaka uğraşması, düşündükleri projeleri gerçekleştirmesi adına siyasete atılması gerektiğini düşünüyorum. Ama siyasetin kesinlikle bir meslek olmadığının altını çizmek istiyorum. Siyaseti meslek olarak görmek hem siyasete hem de insanlığa yapılabilecek en büyük yanlıştır."

AK Parti'nin hizmet adına Türkiye'de ve Edirne'de girmediği alan kalmadığını vurgulayan Budak, "AK Parti Türkiye'de siyasete yeni soluk veren, statükolara karşı cesurca savaşan gerek ekonomik gerekse demokratik anlamda Türkiye'ye çağ atlatan bir anlayışı tescil etmiştir. Bugüne kadar konuşulmasından bile korkulan ülkemizin önünü tıkayan bir çok sorunu cesurca çözümleri ile gündeme getiren bir partiye hizmet edebilmek tüm Türkiye vatandaşları için bir sorumluluk olduğu için AK Parti'de siyaset yapıyoruz."

-PAZAR GÜNÜ TEMAYÜL YOKLAMASI-

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve ise AK Parti'ye Edirne'den milletvekili adayı olabilmek için milletvekili Necdet Budak ile beraber 19 kişinin müracaat ettiğini ifade etti.

Milletvekili aday adayları için Pazar günü temayül yoklaması yapılacağını ve bu yoklamada 900 AK Partilinin oy kullanacağını vurgulayan Kahve, "Bu günde temayülde oy kullanacak üyelerimize aday adaylarımızı tanıtmak için bu toplantıyı düzenledik. Gördüğümüz kadarı ile temayülde oy kullanacakların yüzde 60'ı da bu salondadır. Dolayısı ile hedefimizi de gerçekleştirmiş oluyoruz" diye konuştu.

Kahve, yapılan toplantıya 2 aday adayının kendi iradeleri ile katılmadığını, toplantının masraflarını da 16 aday adayının ortak karşıladığını belirterek, şöyle devam etti:

"Aday adayları kısa bir sürede kendilerini tanıtma imkanı bulurken, aday sıralaması nasıl tecelli ederse etsin AK Parti'nin Edirne'deki başarısı, Türkiye'de olduğu gibi birinci parti olması için canla başla sonuna kadar mücadele edeceklerinin sözünü aldık biz onlardan.

12 Haziran 2011 seçimleri belki çok merak edilmiyor. Sonucu önceden belli olan maç gibi başlamış bulunuyor Türkiye genelinde. Ama Edirne'de bu seçimin sonucu merak edilir hale gelmiştir. Bu seçimin sonucunu Edirne'de sizler belirleyeceksiniz. Eğer bizler inanırsak AK Parti Edirne'de de bir numara olacak. İnanırsak Ankara'da AK Parti'nin Edirneli milletvekilleri olacak."

Milletvekili aday adayı eski Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Çetin Edirne'nin geri kalmaması, imarı için bu güne kadar AK Parti'nin çok değerli hizmetler yaptığına herkesin şahit olduğunu bildirdi.

Edirne'ye geçen yıl 273 milyon liralık bir yatırımın yapıldığını vurgulayan Çetin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Eğitimde, sağlıkta marka olmuş bir ilden bahsediyoruz. Bu yatırımlara rağmen siyasi olarak hak etmediğimiz bir noktada olduğumuzu görüyoruz.

Türkiye'de AK Parti iktidarı döneminde çok ciddi yatırımlar alındı. Ancak ne hikmetse bizler bunun karşılığını alamadık. Siyasi sonuç almak isterken, istediğimiz kadar yatırım yapalım ama sonunda mutlaka insanlarla buluşmadan, insanların gönlünü kalbini kazanmadan sonuç almamız mümkün değildir."

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen ise kurulduğu yıllardan beri AK Parti'ye olan gönül bağının hiç bir zaman eksilmediğini söyledi.

Görevinden dolayı siyasette çok fazla görev alamadığını anlatan Sezen, şunları kaydetti:

"2007 yılında Demokrat Parti'den neden aday oldunuz diye sorabilirsiniz. O bir kazanın tecellisiydi. öyle gelişti, öylede oldu. Onunda bir hayır olduğunu düşünüyorum. Yıllardır Ak Parti'de yaşanan en büyük eksiklik birlik ve beraberliğin sağlanamaması.

Teşkilatlar arasında uyum içerisinde çalışılamaması önemli bir eksiklik. Teşkilatlara gerekli özenin gösterilmesi gerekmektedir siyasette. Ben bunun yıllarca acısını çektim. Teşkilatlarla kol kola girilip birlikte hareket edilirse Edirne'de yapılamayacak hiç bir şeyin olmadığını düşünüyorum. Sıralamaya kim girerse girsin Edirne'de birinci parti olacağımıza inanıyorum. Bu güç bizde var.

"

Milletvekili aday adayı Tuna Bekleviç de AK Parti iktidarı döneminde Edirne'nin tarihinin en büyük hizmetlerini aldığını ifade etti.

Edirne'yi ulusal siyasetin merkezine taşımak için hep birlikte var güçle çalışmaları gerektiğini vurgulayan Bekleviç, şunları kaydetti:

"Şu an bu salonda olan tüm dostların da bu şekilde düşürmeleri gerektiğine inanıyorum. Peki bu hedefe nasıl ulaşacağız. Bir olacağız, bütün olacağız, birlikte olacağız. Çok çalışacağız. Keşan'dan, Uzunköprü'den, Lalapaşa'dan, Süloğlu'ndan, Meriç'ten, Enez'den, İpsala'dan, Havsa'dan her bir dertlinin derdine derman olacak kadar çok çalışacağız. Geçmişe takılmayacağız, geleceğe bakacağız. Edirne'yi siyasetin süper ligine çıkaracağız."

Tanıtım toplantısında Milletvekili aday adayı Recai Koçaşlı konuşması sırasında duygulu anlar yaşarken, Havsa Gençlik Kolları'nda görev yapan Hasan Özbay isimli sara hastası partili ise kriz geçirdi. Partililerin müdahale ettiği genç, yaklaşık 15 dakika içerisinde kendine gelirken, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerince hastaneye götürüldü. Toplantıya milletvekili aday adaylarından Mustafa Hatipler ile Ahmet Deniz ise katılmadı.

Teşekkürler*

Önemli değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri