Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

90+ char arıyorum 100 tl elden ele tercihimdir..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kazaf1987
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 556

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaslar maximum 100 tl ye kadar kredım var ve 90+ saglam char arıyorum..email e baglı olmayacak...setine ve skillerine gore fiyat bicilir..antalyada yasıyorum ama ızmırden satan olursa da sorunsuz hallederım.arkadas aracılıgı ıle ızmırden..bu fıyat dusuk gelebılır ama bende kımseyı zorlamıyorum bana 100 e sat dıye..lütfen ciddi dusunenler msn imi ekleyın ..buraya ugrama vaktım olmuyor..calısıyorum..olympusda oynuyorum..charda olympusdan olursa sevınırım.ama dıger serverlara da acıgım...elimde de bi kac tane char var 51 62 70 73 80 84 vb farklı serverlarda bazıları..almak ısteyenlere de makul fıyatlara verılecektır.. lutfen alıcılar msn den yazsın..buraya ugrayamıyorum..

mevlut_kayali@ hotmail. com
0539 490 00 90
0555 721 86 30

arkadaslar calıstıgım ıcın tel e sureklı bakamam..aksam 10 dan sonra muhtemelen olur..ikiside turkcell...simdiden herkese tesekkur ederım..alısverıs yuz yuze olacak..eger antalya dısından olursa once charı gormek ısterım..o yuzden once para gonder gıbı dusunenler eklemeyı bıle dusunmesın..k.i.b msn de gorusmek uzere

98+ larda fıyatta esneklık yapabılırım

20 msj dan once lınk koyamazsın dedı.. msn mevlut_kayali@....... anlamıssınızdır artık

Son düzenleme:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

arkadaslar msn ı ekleyın sadece lınk koyulmaz dıo 20 msj dan once mevlut_kayali@ hotmail. com boslukları silin @ ve . dan sonra artık..konusalım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri