Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Söz dalaşları... Schuster'in adamlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinPachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 185

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beşiktaş
Söz dalaşları... Schuster'in adamlığı
“Schuster, ‘Bunca güçlü bir kadroya, bunca kazancıma karşın Beşiktaş`a bir şey veremedim` diyerek gereğini yapmalı“ düşüncemi sizlerle birkaç kez paylaşmıştım. Dün onu yaptı!..' Türk Spor Medyasının Duayen Kalemi Güven Taner'in köşe yazısı:
thumbnail.php

Söz dalaşları
Rakiplerinin yaptıklarını, hakem kararlarını, TFF'nin tutumunu, başkalarının demeçlerini, medya yayınlarını beğenmemenin, yetersiz bulmanın, düzeysiz saymanın tepki biçimleri doğru saptanmalı. Üslup mahalle ağzı olmamalı.
Tepkilere dayanak gösterilen belgelerin ayakları yere basmalı� Karşındakinde yanlış bulduğunu kendin kullanmamalısın!
Sözün ifade biçimi değil, içeriği; zengin, çarpıcı, güvenilir, hak verilecek nitelikte olmalı� Bağırıp çağırarak değil, belgelerle, bilgilerle inandırarak üste çıkılmaya çalışılmalı.
Toplumun tüm kesimleri onların sandığı kadar sıradan, derin düşünmeyen, bilgisiz, gaza gelen insanlardan oluşmuyor�
Lig parasal değerlerinde Dünya'da altıncı ülke olmamıza karşın, ürettiğimiz başarı değerleri sıralamasında 32. sırada kalmamıza neden olan işte bu sıradan yönetici bakış açılarıdır! Sıralamada arkasında kaldığımız 31 ülkenin 26'sının lig değerleri bizden aşağıda! Çoğunun çok aşağıda!
Kulüplerimizi, TFF'yi ve onun içindeki üniteleri yöneten zihniyetin kendini bir gözden geçirmesi, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" dayılanmasıyla büyük olunmadığının farkına varması gerekiyor.
Söz dalaşına girerek birkaç fanatiği mutlu etmek, onlardan gelen alkışlarla mutlu olmak, futbolumuzu bir karmaşanın içinde tutan ve bir türlü farkına varılamayan çok zararlı bir alışkanlıktır.
Bu düşünce yapısı ayakta durduğu sürece ne kulüpsel ne ulusal kalkınma olasıdır�
Şu Kulüpler Birliği� Silkinip kendine gelmeli. Tek işi, Devlet'ten, yayıncı kuruluştan 'parasal avantaj sağlamak' olmamalı. Eldeki olanakları sağlıklı kullanmanın yöntemlerini geliştirmeli�
Ah başkanlar, ah!
Gösterdiğiniz çaba, harcadığınız emek saygıya değer. Enerjinizi gelişmeye değil, didişmeye harcayarak kötü örnek olmanız ise akıl alacak gibi değil!

Schuster'in adamlığı
"Schuster, 'Bunca güçlü bir kadroya, bunca kazancıma karşın Beşiktaş'a bir şey veremedim' diyerek gereğini yapmalı" düşüncemi sizlerle birkaç kez paylaşmıştım.
Dün onu yaptı!
Onu bu gerçekçi ve onurlu davranışı nedeniyle hep saygıyla anacağım.
Ve ayrıca, Beşiktaş'ın futboluna bir şey katamadığı halde, ülke futboluna, tartışma açarak, kattığı şeyden ötürü ona minnet de duyacağım.
Şu "Türkiye'de 1960'ların futbolu oynanıyor" sözünden ötürü� Ne demek istediğini, sözün kapsama alanını anlayan oldu, anlamayan oldu.
Ancak iyi sözdü� Gerçekçiydi.
1960'lar kafasından kopamadığımız için şampiyonluğa koşan takımlarımız daha Ağustos'ta Avrupa yarışından çekildiler! O kafa'dan ötürü hâlâ yöneticilerimiz söz dalaşlarından kurtulamadı�
Eğriye eğri, doğruya doğru demek gerek. Bunu yapamadığımız için ne uzuyor ne kısalıyoruz�

BIKTIK
- Kâğıt üzerinde dev görüntü veren Beşiktaş'ın, sahada cüceleşmesinden bıktık usandık!
USANDIK

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri