- Konular
- 100
- Reaksiyon Skoru
- 204
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Hemen Anlatıma geçiyorum..
Hilemizin adı [EC] Adventure Public Hack V.1.3
Öncelikle soylemeliyim hile benim yaptığım bir hile değildir ama upload'ı tanıtımı tamamen bana aittir. Zaten konunun sonundada video linki vericem.
Öncelikle
Rar'ın içinden 3 adet dosya çıkıcak[EC]Login System'e tıklayıp sitedeki kullanıcı adı ve şifrenizi girip Go! adlı sekmeye tıklıyoruz.Zaten daha sonra [EC]Login System kendi kendini kapayacak.
Daha sonra [EC] Injector[32-bit]'ü açıyoruz ve karşımıza ...Please Open Metin2 Diye bir yazı çıkıcak.Herhangi bir exe kullanmadan doğrudan Metin2 üzerinden oyuna giriyoruz.Hack'ımız açılıyor.
karşımıza şu şekilde bir ekran gelicek.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Kırmızı ile içine aldığım kutucuğu yani Enable Hack System
adlı kutucuğu seçmek zorundayız.Bu seçenekle beraber hack'ı tamamen aktif hale getirmiş oluyoruz.Hilede Lock Mobs Wall Hack gibi özellikler mevcut değil. ancak özlediğiniz Spada Hit atack gibi özellikler mevcuttur =) Oklarla gösterdiğim yerlerde gerekli açıklamalar mevcut. Speed Atack ve Speed Movee seçeneklerini aktive edebilmek için tam ortadaki 2 sayısını değiştirin. en sağlıklı kullanımlar sayı 4 yapıldığında sağlanmaktadır
64Bit Kullanıcıları ise
Virüstotal:
Not:Virüstotalda bulunan virüsler hackshield passed'den kaynaklıdır.Korkan arkadaşlar indirmeyebilir.
Buda Videosu{Video Benim Çektiğim bir video değildir. yapamayan arkadaşlara yardımcı olucam}
Hadi Turkmmo Üyeleri Herkezi Hileye Davet ediyorum =)
İyi Hileler =)turkmmo
Hilemizin adı [EC] Adventure Public Hack V.1.3
Öncelikle soylemeliyim hile benim yaptığım bir hile değildir ama upload'ı tanıtımı tamamen bana aittir. Zaten konunun sonundada video linki vericem.
Öncelikle
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adlı siteden üye oluyoruz.Bu üyelik hack'ı başlatmak için gerekli.Üye olduktan sonra hemen e-posta güncelleme gelmeyebilir.Site çok yoğun olduğundan 24 saat süre tanınabiliyor.Üye olup aktive ettikten sonra üyeliğimizi dosyayı indiriyoruz.Rar'ın içinden 3 adet dosya çıkıcak[EC]Login System'e tıklayıp sitedeki kullanıcı adı ve şifrenizi girip Go! adlı sekmeye tıklıyoruz.Zaten daha sonra [EC]Login System kendi kendini kapayacak.
Daha sonra [EC] Injector[32-bit]'ü açıyoruz ve karşımıza ...Please Open Metin2 Diye bir yazı çıkıcak.Herhangi bir exe kullanmadan doğrudan Metin2 üzerinden oyuna giriyoruz.Hack'ımız açılıyor.
karşımıza şu şekilde bir ekran gelicek.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
Kırmızı ile içine aldığım kutucuğu yani Enable Hack System
adlı kutucuğu seçmek zorundayız.Bu seçenekle beraber hack'ı tamamen aktif hale getirmiş oluyoruz.Hilede Lock Mobs Wall Hack gibi özellikler mevcut değil. ancak özlediğiniz Spada Hit atack gibi özellikler mevcuttur =) Oklarla gösterdiğim yerlerde gerekli açıklamalar mevcut. Speed Atack ve Speed Movee seçeneklerini aktive edebilmek için tam ortadaki 2 sayısını değiştirin. en sağlıklı kullanımlar sayı 4 yapıldığında sağlanmaktadır
64Bit Kullanıcıları ise
adlı linkten injector indirip inject edicekler. daha sonra yine aynı işlemlerle giriş yapıcaklar.Virüstotal:
Not:Virüstotalda bulunan virüsler hackshield passed'den kaynaklıdır.Korkan arkadaşlar indirmeyebilir.
Buda Videosu{Video Benim Çektiğim bir video değildir. yapamayan arkadaşlara yardımcı olucam}
Hadi Turkmmo Üyeleri Herkezi Hileye Davet ediyorum =)
İyi Hileler =)turkmmo
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...