berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

"Derbileri severim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 211

uhat

Level 8
TM Üye
Konular
631
Reaksiyon Skoru
120
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Nihat Kahveci, “F.Bahçe maçına kadar sakatlığımın tam olarak geçeceğini düşünüyorum. Sahadaki çalışmalarımızın dışında günlerdir zihinlerimizde de F.Bahçe ile hayali maçlar oynuyoruz

thumbnail.php

Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Nihat Kahveci, "Derbileri severim. Tansiyonu yüksek maçlara daha iyi konsantre oluyorum. Avrupa Şampiyonası'nda ortaya koyduğum performans bunun en iyi örneği" dedi. Sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Nihat Kahveci, "F.Bahçe maçına kadar sakatlığımın tam olarak geçeceğini düşünüyorum. Sahadaki çalışmalarımızın dışında günlerdir zihinlerimizde de F.Bahçe ile hayali maçlar oynuyoruz. Forma şansı bulursam çıkıp elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ama on birde oynayayım diye bir ısrarım yok. Ne kadar süre aldığım değil neler yaptığım önemlidir" şeklinde konuştu.

GERÇEK NİHAT YAKINDA

Villarreal'den ayrıldıktan sonra uzun bir dönem idman yapmadığını ve araya askerlik sürecinin girdiğini söyleyen yıldız futbolcu, "Uzun süre yurtdışında oynadığım için ilk zamanlar alışma süreci yaşadım. Sezon başında alınan kötü sonuçların ardından takımda en çok eleştirilen futbolculardan biri oldum. Büyük bir hızla eski kimliğime geri dönüyorum. Gerçek Nihat'ı henüz görmediniz" dedi. Türkiye'de futboldan çok, saha sonuçlarının konuşulduğunu da belirten Nihat "5 maçlık serinin ardından zirve ortağı haline geldik. Zamanla kazanmanın dışında daha etkili futbol da oynamaya başlayacağız. F.Bahçe'yi yenip ligdeki şampiyonluk yarışını yeniden başlatacağız" dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri