- Konular
- 441
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 150
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle %100 kendi makalemdir bu.
Bu konuyu hazırlerken ilk kendi sitemde işe yarayan yöntemleri sölicem ardından internete Herkezin işe yarıyor diye onayladığı
Yöntmeleri Sölicem.
1-Sitenin Temasını Hoş Ve Sade Yapmak.
2-Top Listlere Kayıt Olmak.
3-Hit sitelerine üye olmak.
4-Forumda Paylaşım Yapmak.
5-Domaini Kısa yazmak.
6-Arama Motorlarına Kayıt Olmak [google,localstıreke,bing]
7-Site Map Yapmak.
8-Sitede Çok fazla görsel kulanmamak yavaşlık yapmamak.
9-Sitedeki linkleri ziyaretçilerden saklayın.
Bunlar ziyaretçiler için iyi şimdi üyelere gelelim
Öncelikle Benim 2 günde 60 üye getirdiğim bir yöntemi diyim Şimdi genelde Metin2 Hamachili server kurarlar sizde kurun veya başka bi oyun sw sini kurun ücretli ücretsiz adamlara diyinki Foruma 15 üye getiren gm olucak diyin 4 kişi getirse 60 üye daha sonra bu 60 üyeyi msn nize ekleyin Hespine diyinki Siteyle en çok ilgilenen Sw de gm veya 10 kontor hediye gibi bişeyler söleyin. Veya msn eklemeyin toplu mail yolayın msnlere. şimdi yöntemlere geçelim.
1-Ziyaretçilerin konuları görüntülemelerine izin vermeyin sadece üyeler baka bilsin.
2-Ziyaretçilerden linkleri saklayın.
3-Heryerde Bulunmayan Konuları paylaşın Atıyorum son günlerin p2p hilesi var sever hackleme o çok zor bulunur siz arayın saatlerinizi verin o hileyi buldum deyin anlatıyım diyin bi forum sitesinde kendi forum sitenizin konusunun linkini verin indermek için dosyları üye olucaklar böle zor konular bulun.
4-Çok paylaşım yapın sitede tek siz üye olsanız bile kimse boş bir foruma girmez.
5-Forum tek bir Konun üstüne Kurmayın Her türlü konu üstüne olsun turkmmo gibi.
6-Üyelere ilgi Gösterin.
7-Sitenin ilk günlerinde şöle yapın 10 konu açan uzman 20 şu 30 bu gibi şeyler yapın.
8-yarışmalar düzenleyin.
9-Dost Site Bul Siz onların sitesini forumda reklam yapın onlarda sizinkini yapsınlar.
10-Üye olduğunuz yerlerde Sitenizin reklamını yapın İmzanıza filan yazın.
11-Sitenizin Hep reklamını yapın Genelde sosyal iletişim ağlarında facebook gibi tiwnter msn.
12-Abartılı paylaşım yerine sade paylaşım çok iş yapmalı.Uzun uzun paylaşımlar yerine kısa,öz,duru paylaşım yapmalısın.
13-Üyeler yardım konuları açtığında hemen yardım edin.
14-Bir kaç Hesap açın Kendiniz Onunla Konu açın 5Hesap açın Forumda hareket var gibi yapın o ehsaplarla yorumlar filan yazın hareket verin foruma.
15-Sitenize ortak bulun Onunla çalışın ancak iblgi biiryle örneğin şöyle yapın biriniz reklam ypasın o gün biriniz durmadan konu açsın seri seri.
16-Konu bot Kulanın.
17-Forumunuzdaki Konuları çok uzatmayın Kimse okumaz Kısa öz Belirgin Olsun.
18-1 veya 2 ayda bir site map oluşturun.
Şimdilik Bukadar Yeter güncel tutuyorum.
Arkaşlar Ne olur Sabit yapın
Bu konuyu hazırlerken ilk kendi sitemde işe yarayan yöntemleri sölicem ardından internete Herkezin işe yarıyor diye onayladığı
Yöntmeleri Sölicem.
1-Sitenin Temasını Hoş Ve Sade Yapmak.
2-Top Listlere Kayıt Olmak.
3-Hit sitelerine üye olmak.
4-Forumda Paylaşım Yapmak.
5-Domaini Kısa yazmak.
6-Arama Motorlarına Kayıt Olmak [google,localstıreke,bing]
7-Site Map Yapmak.
8-Sitede Çok fazla görsel kulanmamak yavaşlık yapmamak.
9-Sitedeki linkleri ziyaretçilerden saklayın.
Bunlar ziyaretçiler için iyi şimdi üyelere gelelim
Öncelikle Benim 2 günde 60 üye getirdiğim bir yöntemi diyim Şimdi genelde Metin2 Hamachili server kurarlar sizde kurun veya başka bi oyun sw sini kurun ücretli ücretsiz adamlara diyinki Foruma 15 üye getiren gm olucak diyin 4 kişi getirse 60 üye daha sonra bu 60 üyeyi msn nize ekleyin Hespine diyinki Siteyle en çok ilgilenen Sw de gm veya 10 kontor hediye gibi bişeyler söleyin. Veya msn eklemeyin toplu mail yolayın msnlere. şimdi yöntemlere geçelim.
1-Ziyaretçilerin konuları görüntülemelerine izin vermeyin sadece üyeler baka bilsin.
2-Ziyaretçilerden linkleri saklayın.
3-Heryerde Bulunmayan Konuları paylaşın Atıyorum son günlerin p2p hilesi var sever hackleme o çok zor bulunur siz arayın saatlerinizi verin o hileyi buldum deyin anlatıyım diyin bi forum sitesinde kendi forum sitenizin konusunun linkini verin indermek için dosyları üye olucaklar böle zor konular bulun.
4-Çok paylaşım yapın sitede tek siz üye olsanız bile kimse boş bir foruma girmez.
5-Forum tek bir Konun üstüne Kurmayın Her türlü konu üstüne olsun turkmmo gibi.
6-Üyelere ilgi Gösterin.
7-Sitenin ilk günlerinde şöle yapın 10 konu açan uzman 20 şu 30 bu gibi şeyler yapın.
8-yarışmalar düzenleyin.
9-Dost Site Bul Siz onların sitesini forumda reklam yapın onlarda sizinkini yapsınlar.
10-Üye olduğunuz yerlerde Sitenizin reklamını yapın İmzanıza filan yazın.
11-Sitenizin Hep reklamını yapın Genelde sosyal iletişim ağlarında facebook gibi tiwnter msn.
12-Abartılı paylaşım yerine sade paylaşım çok iş yapmalı.Uzun uzun paylaşımlar yerine kısa,öz,duru paylaşım yapmalısın.
13-Üyeler yardım konuları açtığında hemen yardım edin.
14-Bir kaç Hesap açın Kendiniz Onunla Konu açın 5Hesap açın Forumda hareket var gibi yapın o ehsaplarla yorumlar filan yazın hareket verin foruma.
15-Sitenize ortak bulun Onunla çalışın ancak iblgi biiryle örneğin şöyle yapın biriniz reklam ypasın o gün biriniz durmadan konu açsın seri seri.
16-Konu bot Kulanın.
17-Forumunuzdaki Konuları çok uzatmayın Kimse okumaz Kısa öz Belirgin Olsun.
18-1 veya 2 ayda bir site map oluşturun.
Şimdilik Bukadar Yeter güncel tutuyorum.
Arkaşlar Ne olur Sabit yapın
- Konular
- 441
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 150
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Sağ olun Sabir içib cix12
- Konular
- 1,537
- Reaksiyon Skoru
- 6,538
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 445
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 13 Gün
- MmoLira
- -873
- DevLira
- 0
Paylaşımınız İçin Teşekkür Ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)