Arkadaşlar lütfen bu konuya ilgisiz kalmayın

emre3416

Level 1
Konular
6
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
52
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 16 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bu konuda açıklamak istediğim birşey var.Ben iparda-*.Bu gece oyundayken lobby de bütün yabancılar Türkleri aşağılıyor ve bize küfrediyorlardı.Bende hem onların bizden hemde bizim onlardan hoşlanmadığımızı bildiğim için yeni bir Server oluşturmaları konusunda onları ikna etmeye yönelik birşeyler düşündüm ve buldum.Umarım bu fikir işimize yarayacaktır.Yetkililerin bize yeni bir Server açma gibi bir niyeti yok gibi görünüyor.Bu yüzdende artık harekete geçmenin vakti geldi gibi.Eğer sizde bu konuyu desteklerseniz çok fazla yardımınız dokunucak.Nasıl olucak bu iş diyorsanız bir metin hazırladım.Eğer siteye ticket atacak arkadaşların ingilizcesi yoksa bile bununla siteye güzel bir şekilde Ticket atabilirler.Yazdıklarımda gayet güzel bir şekilde rica ederek ve sorunumuzu bildirerek açıkladım.Eğer başarabilirsek bu uğraş boşuna gitmemiş olucak.Lütfen kayıtsız kalmayın.

Hi, I''m a Turkish player, of CF.I''m sorry for my English bad, please forgive me.I would like to make a request from you.Foreigners do not want the Turks in CF.We also want a new server.Because they say that they hate us, curse us and are an insult.We need to remedy the situation and that we think we need a new server.In this way, both we and they can manage easily.I would like to thank you for your attention.If I''m so sorry If I offended you.Please do not leave as we missed the Turks.

Eğer yukarıdaki metni Z8 Games Support bölümünden bir ticket olarak yollarsanız.Tabii eğer ilgide yoğun olursa sadece bir Türk Sunucu su elde edebiliriz.Tekrar söylüyorum arkadaşlar lütfen kayıtsız kalmayınız.Yetkililerden özür de diliyerek söylüyorum ki konu yanlış yere açılmış olabilir eğer uygun yere taşınırsa herkes bu konuyu görmüş olur.Tekrar söylüyorum lütfen bu konuya kayıtsız kalmayın arkadaşlar.

Konu bu bölümde kalsın. Bence olmaz gibi ama denemekte fayda var, ben yolladım ticketi ne olur ne olmaz sizde yollayın 2 dk kaybetseniz bir şey olmaz .

Teşekkür ederim ßyMesMes bence olur gibi çünkü Z8Games Support'a başvuran kişileri ilgisiz bırakmıyor.

ne saçmalıyorsun kanıtla birde rütbelerini sole eziklerdir onlar konu kilit

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)