Metin2 Balık Botu v7.0 [Mart 2011] - Mafia II

• Konuyu başlatan Mafia II
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 141
  • Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

evet yha .... Bir çözüm bulun bbalık botu lazım

herkez balık botunu kulanıyor biz niye kulanamıyoruz bugun baktım birçok kişi kulanıyor..

yardım edin istiritye botu lazım..
neyi indirdiysem HackShield de yakalanıyor

Merhaba Arkadaşlar, Sizlere Güzel Bir Paylaşım Sunmak İstiyorum, Gerçekten Güzel, Kullanışlı Bir Metin2 Balık Botudur... 1 Mart 2011 Tarihinde Çalıştığı Video İle Kanıtlanmıştır, Kolay Gelsin...!

HİLE VİDEOSU :

[GAMESELF]9447b69a185006d9b03[/GAMESELF]

HİLEDEKİ HESAP, ŞİFRE UYARISI :

Arkadaşlar, Hileyi İlk Açtığımızda TheYamuk Diye Giriş Yaptığım Hesap, Unfair-Gamer Sitesindeki Üyelik Hesabıdır, Unfair-Gamer Sitesine ÜYE Olmadan Hileyi Açamazsınız.

Arkadaşlar Hileyi Açabilmeniz İçin Bir Hackshield By Pass, Anti-Torrent Gibi Hacshield Engelleyiciler Kullanın. Ben EasyMetin2 Kullandım...

HİLE 8 MART 2011 PATCH'INDAN SONRA ÖLDÜ ; http://www.turkmmo.com/metin2-hileleri/972122-metin2-adventure-public-multihack-v13-mart.html <<--- BU KONUYA GİRİN. OYUNU BU HİLE İLE AÇIN YANINDA EK OLARAK BALIK BOTUNU AÇIN, BALIK BOTU ÇALIŞACAKTIR

İNDİRME (DOWNLOAD)

Kod:
www.turkmmo.com
VİRÜSTOTAL TARAMA SONUÇLARI

ARKADAŞLAR, HİLEDE BU KADAR ÇOK VİRÜSÜN BULUNMASININ NEDENİ, HACKSHİELDİ BY PASS EDEBİLMEK (YANİ KIRMAKTIR)..! INJEKTÖR, HACKSHİELİ WİNDOWS'TAN İZİNSİZ DEĞİŞTİRİP BY PASS ETTİĞİ İÇİN ÇOĞU ANTİVİRÜS TARASINDAN VİRÜS OLARAK ALGILANMAKTADIR, İÇİNİZ RAHAT OLSUN, BENİM KİMSENİN ÇARINDA GÖZÜM YOKTUR..!

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ NOD32 DİYORKİ ; BİR HİLE DOSYASI, İNJEKTÖR :

İYİ HİLELER..!

Paylaşım, Video, Upload : Mafia II

Mafıa II Aga Msn Girip Bana Unforn Games üYeLiqi Werebilirmisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)