Güncel Goldbar Kasma Yöntemleri

ßyMesMes

'Sıradışı Emekli Admin
Konular
5,440
Online süresi
1ay 20g
Reaksiyon Skoru
6,396
Altın Konu
425
Başarım Puanı
514
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 24 Gün
MmoLira
-2,502
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1)Ortalama bir çarınız varsa, delosta ghost warriordan ts çıkarıp satabilirsiniz.Reaper dan 1440 lık pot çıkıyordu.O hâla devam ediyormu bilmiyorum.Onu çıkartıp satabilirsiniz.

2)Uruk blade,uruk tronlardan ve özellikle cz deki ağaçlardan monster stone çıkarabilirsiniz.Çok seri monster stone çıkıyor.(Keilanlardan da monster stone un çok sık çıktığını duydum denemekte fayda var)

3)Eğer biraz sermayeniz vede sabrınız varsa; ucuza item alıp, normal fiyatından satabilirsiniz.Fakat bunun için bulunduğunuz serverda'ki piyasayı çok iyi bilmeniz ve gb fiyatlarını sürekli takip etmeniz lazım.Çünkü gb fiyatları artınca item fiyatları ucuzlar, gb fiyatları artınca da haliyle item fiyatları düşer.

4)Gb fiyatları ucuzladığı zaman gb alıp, gb fiyatları arttığında elinizdeki parayla ucuza item alırsınız.Sonra gb fiyatları tekrar düştüğünde o itemleri satarak gerçekten çok iyi kar edebilirsiniz.Fakat bu biraz uzun sürebilir.

5)Maden.Çıkan kutu ve fragmentleri ancak gold premium veya üstü varsa kırmanızı tavsiye ederim.Eğer premiumunuz yoksa kırdırmayın, zarar edersiniz.

6)60+ healler-priest çarınızla hp pot yapıp satabilirsiniz.

7)Cardinal.(100k lık itemin düşme olasılığı % 7,5).

8)Ucuza +5 chitin ve bus alıp +7 chitin basarsınız.Sermayeniz arttıkça shard, ii, raptor gibi daha fazla para edecek itemlerle yaparsınız bu işi.Fakat, eğer upgrade den anlamıyorsanız kesinlikle girmeyin bu işe!

9)Delosta hobgoblinde kasabilirsiniz

10)cz de apos cold.(Çok seri şekilde buss çıkıyor,nadirde olsa shard,raptor,ib...) gibi itemlerinde çıktığı olmuştur.

11)Bus ticareti.Delosta normalde buss 2.4m a satılıyor.Vergi oranı düşürüldüğü zaman bussların fiyatı 2m. oluyor.Bunu iyi takip ederseniz kazançlı çıkarsınız.

12)Trina,mavi vede yeşil kutu ticaretine girmek..

13)Border çıkış saatlerini iyi takip edin.Karussanız luferde,Human iseniz Emc de buying merchant açın (red treasure chest) Moradonda 3m ise fiyatı tanesini 2m. a bu yöntemle rahat satın alabilirisiniz.

14)+8 fabric elbise yapmak.Bu yönteminde iyi getirisi vardır.Bunun için hem zaman hemde sabır lazım.

15)fp upgrade i.+5 full plateleri topluyorsunuz.+7 yapıp serverdaki durumuna göre satıyorsunuz.

16)direwolf ve türevlerinden +8 çıkartıp satmak.2 pc varsa güzel bir yöntem.

17)chaos,ft,border war bunları sürekli takip edin,kaçırmayın.

18)cz de partye girip boss ağacı kırılınca bossları kesin.Onlarında iyi getirisi var.

19)En sonuncu vede benim en çok beğendiğim yöntem çeşidi krowazdır.Bence krowaz itemlerinin getirisi yukarıda saydığım bütün yöntemlerden daha fazladır.

Not:Aklıma değişik,kolaylıkla para kasılabilecek güncel yöntemler geldikçe yazacağım.Veya sizlerinde varsa eklerseniz sevinirim.

Unutmayalım ki ! Bilgi paylaşıldıkça artar.

Okuma zahmetine giren herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Çok güzel bir konu hazırlamışsın bende hfli mageler için bir yöntem ekleyeyim;
Kutu toplamak için kutu toplama kağıdı alın,ardından bir köpek alın,hf alın,lobo staf alın.
diyeceksiniz ben bunları alacağıma gider gb alırım fakat bunları alın zombilere gidin 1 gün orada hiç durmaksızın kasın getirisi en az ;
1500 Oath Of darknes çoğu serverda tanesi 50k.
2000 Rotten eye çoğu serverda tanesi 35k.
3000,4000 Zombie eye npcye premiumla sattığınızda 7.5k premiumsuz 5k.
Lvlınız düşükse yerden düşen paralarda 3m den fazla olur.
Premiumluysanız ortalama 159m günlük geliriniz olur.
Bu arada konunun sabitlenmesini öneriyorum güzel bir konu hazırlamışsın kardeşim

Yorum için teşekkürler, verdiğin bilgi için ayrıca teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)