N nonala33 Level 1 Katılım 6 Mar 2010 Konular 4 Mesajlar 35 Reaksiyon Skoru 0 Altın Konu 0 Başarım Puanı 50 TM Yaşı16 Yıl 1 Ay 18 Gün MmoLira 0 DevLira 0 26 Şub 2011 #1 Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! GM Olmak İstiyorum Adınız :Oğuz Soyadınız :Akgün Yaşınız :16 Yaşadığınız Yer :İstanbul Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :11 veya 12 olmasi gerek =) Günlük Online Süreniz :4ila 8 saat arasi =) Özellikleriniz :Kodlarin %90 Inını Biliyorum Oyuncularla İyi Anlaşırım =) İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) ele.maradona10@hotmail.com Ekleyin =) Diğer / Ek : Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri ProtonMt2 Hellmt2 İstanbulMt2 WildMt2[Alman Swsiydi]Diger Gm liklerim Hamacih Oldugu İçin Aklima Gelmiyor =)
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! GM Olmak İstiyorum Adınız :Oğuz Soyadınız :Akgün Yaşınız :16 Yaşadığınız Yer :İstanbul Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :11 veya 12 olmasi gerek =) Günlük Online Süreniz :4ila 8 saat arasi =) Özellikleriniz :Kodlarin %90 Inını Biliyorum Oyuncularla İyi Anlaşırım =) İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) ele.maradona10@hotmail.com Ekleyin =) Diğer / Ek : Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri ProtonMt2 Hellmt2 İstanbulMt2 WildMt2[Alman Swsiydi]Diger Gm liklerim Hamacih Oldugu İçin Aklima Gelmiyor =)