Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hayatta istifa etmez

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Steer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 153

Steer

Level 8
TM Üye
Konular
1,043
Online süresi
10m 55s
Reaksiyon Skoru
106
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
222
MmoLira
21
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Marca'nın yazarı Emiliano Contreras, Beşiktaş'ın hocası hakkındaki söylentileri değerlendirdi.

Başarısızlığı kabul etmek ve bırakmak onun tarzı değil. Ne olursa olsun görevine devam etmek ister. Ama Real Madrid 32 puanla 6. sırada olsaydı yönetim onu takımın başında kesinlikle tutmazdı

Beşiktaş'taki geleceği belirsiz olan Schuster'i Real Madrid'i çalıştırırken yakından takip eden Marca gazetesi yazarı Emiliano Contreras Serrano'ya Alman teknik adam hakkında birkaç soru yönelttik. İşte merak edilen soruların cevapları:
Schuster'in zayıf noktaları nelerdir?
KİŞİLİK olarak bazı zamanlarda mesleğini 100'de 100 yaşamıyormuş gibi davranıyor. Sanki mesleği ikinci plandaymış gibi. Teknik direktör olarak ise oyuncularına özgürlük tanıyan bir isim, bu özgürlük çoğu zaman pozitif etki yapsa da, Schuster önemli kararlar almakta zorlanan bir isimdir.
Türkiye'deki ile İspanya'daki Bernd Schuster arasında ne fark var?
SANIRIM Schuster İspanya'da daha mutluydu. Schuster İspanyol yaşam tarzını benimsemiş birisidir. Türkiye'de o kadar mutlu olduğunu düşünmüyorum, üstelik Beşiktaş'ta sportif anlamda başarısızsa...
Bu sportif performansla Real'in başında olsaydı devam edebilir miydi?
ÖNCELİKLE şunu belirteyim; Schuster hiçbir koşulda istifa etmez bu onun tarzı değil. Görevine ve başladığı şeye devam etmek ister o nedenle sportif durum ne olursa olsun istifa beklememek gerek. Ancak Real Madrid 32 puanla 6. sırada olsaydı yönetim onu takımın başında kesinlikle tutmazdı.
Schuster yıldız oyunculara farklı davranıyor mu?
Schuster takım için hiyerarşiye çok önem veren bir teknik direktördür. Takımın içinde kimin sorumluluk alacağı bellidir. Genellikle bire bir sorun yaşamamaya, yıldız oyuncularla ise iyi geçinmeye çalışır ancak eğer takım içinde problem olduğunun farkına varırsa işler değişebilir.
İspanya'ya dönme ihtimali var mı?
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum, dönse bile çok yakın arkadaşı olduğu Angel Torres'in takımı Getafe'ye gelir.
Schuster'in açıklamaları çok ilginç, İspanya'da da böyle açıklamalarda bulunur muydu?
Schuster hem teknik direktörlük kariyerinde hem de futbolculuk kariyerinde çok zor bir insan olmuştur, basın mensuplarının sorularını cevaplamayı pek sevdiği söylenemez.
Beşiktaş'ta birçok sakatlık oldu, sebep antrenman metodu olabilir mi?
Hayır sanmıyorum, Real Madrid döneminde birçok antrenmanını takip ettim, Schuster fiziksel anlamda yükleme yapmaz, oyuncuları zorlamaz.
Real Madrid taraftarlarının Schuster hakkındaki fikirleri nedir?
Schuster hem Barcelona hem de Real Madrid'de forma giymiş uluslararası bir oyuncudur. Barcelona döneminde Madrid taraftarını kışkırtacak hareketler yapmış olsa da bunlar unutuldu. Real Madrid'lilerin unutulmaz teknik direktörleri arasına girdiğini söyleyemem ancak Schuster'in kötü bir imajı da yoktur. Madridlilerin Schuster'e karşı kayıtsız kaldıklarını söyleyebilirim.
Neden toplantılarını ana dili Almanca değil de İspanyolca yapıyor?
AÇIKÇASI Schuster'in İspanya ve İspanyolcayı çok sevdiğini biliyorum onun Almanya'da dünyaya gelmiş bir İspanyol olduğunu söyleyebiliriz.

İnternete girmedim
Schuster'e Kiev'deki basın toplantısında bazı internet sitelerinde menajerinin ağzından kendisinin takımdan ayrılmak istediği yönünde haberler yer aldığı hatırlatıldı. Alman teknik adam, istifasıyla ilgili söylentilere 'Internete girmedim. Beni ilgilendiren bir şey yok. Basında çok fazla spekülasyonlar çıkıyor' karşılığını verdi.

İçim acıyor
Beyşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev karşısında turu geçmelerinin mucize olarak görülebileceğini, ancak futbolda bu tür mucizelerin çok görüldüğünü söyledi. Alman teknik adam, takımın durumu ile ilgili bir soru üzerine de 'Bir şanssızlığımız var, bunu yenememek bizi zorluyor ve içimizi acıtıyor' dedi.
Schuster, 'Mucize için Kiev'deyiz. İçimizde o his ve güven var. Hiçbir maçta 3 duran top, ardından penaltı golü yememiştik. Böyle kötü günler oluyor' diye konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri